Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Gezichtshaar laseren

Door uw gezichtshaar te laseren met behulp van de LightSheer diodelaser en/of de Soprano ICE hoeft u zelf niet uw gezicht te ontharen. Voordat wij uw gezichtshaar laseren, nodigen wij u uit voor een gesprek over de mogelijkheden om uw gezichtshaar te laseren. Aan de hand van uw huid- en haartype kunnen wij vaststellen hoeveel behandelingen u nodig heeft om uw gezicht te ontharen. Gemiddeld genomen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om uw gezicht te ontharen met een permanente haarreductie. Tussen twee behandelingen zitten ongeveer 6 weken.

Als u besluit om uw gezichtshaar te laseren, dan is het van belang om minimaal zes weken vóór de behandeling niet meer uw gezicht te ontharen door te harsen, te epileren of te waxen. Daarnaast moet u
afhankelijk van de gebruikte techniek 1 á 4 weken voor en 1 á 4 weken na de laserbehandeling uit de zon blijven en geen zonnebank gebruiken. Ten slotte moet u gedurende de eerste 48 uur nadat wij uw gezichtshaar laseren warmtebronnen zoals sauna’s vermijden.

Hoe werkt gezicht ontharen met een diodelaser?

De behandeling zelf bestaat uit het gezicht ontharen met een laser. Het gezicht ontharen met de diodelaser is erop gericht om de haarwortels te vernietigen door middel van energie. Elke behandeling slaagt er doorgaans in om ongeveer 10 tot 30 procent van de beharing te verwijderen op de gewenste locatie. De duur van een sessie gezichtshaar laseren varieert ongeveer van vijftien minuten tot één uur en hangt af van de grootte van het behandelgebied.

Wat zijn de voordelen van het gezicht ontharen met de diodelaser?

Onze behandelmethode is erop gericht om uw gezicht te ontharen met een langdurig effect. U heeft na de behandeling geen last meer van overtollig gezichtshaar en hoeft zelf niet uw gezicht te ontharen. In vergelijking met andere methoden (bijvoorbeeld IPL behandeling) heeft u bij het gezichtshaar laseren met de LightSheer diodelaser en Soprano ICE minder behandelingen nodig. Daarnaast kunt u vrijwel direct na het gezichtshaar laseren alles weer doen. Gezichtshaar laseren met de diodelaser geeft tevens veel minder bijwerkingen dan elektrisch ontharen.

Af van overtollig gezichtshaar door uw gezichtshaar te laseren

Uw gezicht ontharen betekent bij ons dat gediplomeerde en erkende huidtherapeuten of huidspecialisten onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar uw gezichtshaar laseren. U bent ervan verzekerd dat de specialisten die uw gezicht ontharen voldoen aan de kwaliteitseisen om uw gezichtshaar te laseren. Het gezichtshaar laseren met de de LightSheer diodelaser en Soprano ICE is een veilige methode om uw gezicht te ontharen. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
  • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
  • Géén IPL
  • Behandelplan op maat
  • Permanente haarvermindering
  • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
  • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw huidtherapeuten

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven