Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Haar laseren

Heeft u last van overmatige haargroei op plekken waar u het beslist niet wilt? Of kiest u ervoor om bepaalde lichaamsdelen vrij te houden van haargroei? Er bestaan een aantal methodes om dit te bewerkstelligen. Uiteraard kunt u tijdelijke resultaten behalen door te scheren, te harsen of te epileren. Aan deze methodes kleven een aantal nadelen. Vaak kan huidirritatie ontstaan, bijvoorbeeld door ingegroeide nieuwe haartjes, die dan ook nog ontstekingen kunnen veroorzaken. Het grootste nadeel is het tijdelijke karakter van deze oplossingen. Als u een oplossing met permanente werking wilt, waarbij u zeker wilt weten dat uw haargroei volledig stopt, dan kunt u kiezen voor laser ontharen. Bent u hierin geïnteresseerd? Leest u dan vooral verder.

Haar weglaseren met de LightSheer diodelaser en Soprano ICE

Een van de geavanceerde methodes om uw haar te verwijderen is een laserbehandeling met met de LightSheer diodelaser. Hierbij werk je met de stationaire stand. Alle energie wordt direct via één puls gegeven, waardoor het pigment rondom het haarzakje opwarmt en wordt vernietigd. Deze methode is erg effectief bij zowel dik als dun haar.

Een andere effectieve methode is het ontharen  met de Soprano ICE diode laser. Deze behandeling is zo pijnloos mogelijk; u zult hoogstens iets voelen dat doet denken aan speldenprikjes. Haar laseren gebeurt met zeer korte en frequente pulsen laserlicht. Hierdoor wordt het pigment rondom een haarzakje opgewarmd, wat uiteindelijk het haarzakje met haarwortel zal vernietigen, zodat haargroei op die plek in principe uitgeschakeld is. Door het sterk gekoelde handstuk zal de behandeling zo comfortabel mogelijk zijn. Met deze laser wordt voornamelijk gewerkt met de SHR-stand (Super Hair Removal) Super Hair Removal is geschikt voor dunne haren en alle huidtypes.

Haar laseren is een behandeling die in stappen gebeurt. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen in is het nodig om 6 tot 8 weken pauze te nemen. In een aantal gevallen is het niet mogelijk om deze behandeling te ondergaan. U kunt hierbij denken aan zwangerschap, of als u grijs, blond of rood haar heeft. Deze haren absorberen te weinig energie, waardoor het haarzakje niet vernietigd zal worden. Voorafgaand aan de behandeling kunt u gerust uw haren scheren. Echter, epileren of harsen dient u zeker 6 weken voorafgaand aan uw behandeling achterwege te laten.

Vakkundig haar laseren bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven werkt met de LightSheer diodelaser en Soprano ICE en laat behandelingen uitsluitend uitvoeren door ervaren en goed opgeleide huidtherapeuten, die opgenomen zijn in het Kwaliteitsregister Paramedici of huidspecialisten die altijd werken onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar. Kliniek Veldhoven houdt zich strikt aan alle regels en protocollen die een correcte behandeling en goede begeleiding van cliënten waarborgen. Wij onderscheiden ons door adequate informatieverstrekking en persoonlijke begeleiding.

Wilt u iets doen aan overtollige haargroei? Neem contact met ons op. Wij garanderen u een heldere intake, goede kwaliteit en begeleiding in een omgeving waar u zich welkom voelt. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
 • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
 • Géén IPL
 • Behandelplan op maat
 • Permanente haarvermindering
 • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
 • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw huidtherapeuten

 • Hoge clienttevredenheid
 • Complete behandeling: stugge en dunne haren
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven