Laserepilatie Kliniek Veldhoven

LightSheer diodelaser

Wilt u een langere tijd van ongewenste haartjes en stoppeltjes af? Nooit meer scheren, harsen of epileren? Maak dan kennis met de LightSheer diodelaser en Soprano ICE, de nieuwste innovaties op het vlak van definitief ontharen.

 

Veilig en doeltreffend ontharen

Laser ontharen is een van de meest efficiënte methoden voor permanente haarvermindering. Kliniek Veldhoven werkt met behulp van twee verschillende laserapparaten: de LightSheer diodelaser en de Soprano ICE. Hoe werkt definitieve ontharing met behulp van laserlicht? Het principe is eenvoudig: bij laser ontharen worden de haarzakjes opgewarmd. De temperaturen die hierbij worden gebruikt, zijn zo hoog dat de haarzakjes worden vernietigd. Ontharen met laserlicht heeft vele voordelen:

 • laserontharing is geschikt voor alle huidtypes;
 • geen gebruik van flitslicht (IPL);
 • met laserontharing kan permanente haarvermindering worden behaald;
 • aanzienlijk minder bijwerkingen dan bij elektrisch ontharen.

Kliniek Veldhoven maakt gebruik van de meest veilige ontharingsmethoden. De LightSheer diodelaser en de Soprano ICE werden door ons gekozen op basis van hun geringe kans op bijwerkingen en hun doeltreffende resultaten. De werking van deze innovatieve apparatuur wordt door diverse studies ondersteund.

Groot aanbod: LightSheer diodelaser én Soprano ICE

Kliniek Veldhoven biedt een persoonlijk behandelplan aan, waarbij een keuze gemaakt kan worden tussen 2 lasers, namelijk de LightSheer diodelaser en Soprano ICE. Deze laserapparaten kennen de minste bijwerkingen en levert het beste resultaat op.

Aan elke laserbehandeling die bij Kliniek Veldhoven wordt uitgevoerd, gaat dan een persoonlijk consult vooraf. Tijdens dat consult stellen onze huidspecialisten een persoonlijk behandelplan op. De huidspecialist beoordeelt de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij zij de meest effectieve methode kan aanbieden voor een optimaal resultaat. Afgezien van de keus tussen de LightSheer diodelaser en de Soprano zijn er nog diverse werkstanden, zoals stationair en SHR.

De verschillende behandelprogramma’s

Zowel de Soprano als de LightSheer diodelaser kennen zogezegd meerdere werkstanden, maar elk apparaat heeft zijn eigen specialiteit. We leggen u in het kort even uit wat de verschillende werkstanden inhouden.

Stationair

Bij de werkstand stationair wordt de laserkop na elke flits verplaatst naar de volgende plek op de huid. Het haarzakje wordt dus in slechts één flits blootgesteld aan zeer hoge temperaturen, met als gevolg dat de haarfollikel vernietigd wordt.

SHR

De laserkop bij een SHR-behandeling wordt meerdere malen over de huid voortbewogen, zodat de huid langzaam kan opwarmen. Ook de temperatuur in het haarzakje wordt geleidelijk opgevoerd totdat deze hoog genoeg is om de haarfollikels te kunnen beschadigen.

Wat is het verschil tussen een laserbehandeling en IPL?

Een veelgestelde vraag is wat het verschil is tussen laserlicht en IPL. Het voornaamste verschil is dat er bij IPL gebruik wordt gemaakt van ander licht, namelijk flitslicht. Flitslicht is diffuus en heeft een breedspectrum. Het kan daardoor minder gericht worden geplaatst dan laserlicht. De behandeling is ook wat oppervlakkiger. Bij een IPL behandeling moet u er rekening mee houden dat diepergelegen haarwortels intact kunnen blijven. Wilt u toch een goed en optimaal resultaat bereiken met IPL, dan zijn er vaak meerdere behandelingen nodig.

Laser

Doordat laserlicht van de LightSheer diodelaser en Soprano ICE meer gecentreerd is, kan er tijdens een laserbehandeling gerichter worden gewerkt. Ook dieperliggende haarwortels kunnen hierdoor worden bereikt. Dit maakt laser ontharen tot een duurzame en effectieve behandeling.

Voor en na de behandeling

Overweegt u om een behandeling te ondergaan, dan zijn er enkele dingen om rekening mee te houden. Laat allereerst de eerste 6 weken voor het behandeltraject de haarzakjes ongemoeid. Dat betekent dat u niet mag epileren, harsen of waxen. De meer oppervlakkige ontharingsmethoden mogen wel, zoals scheren, knippen of trimmen. Het haarzakje blijft bij deze methoden intact, zodat het haarzakje tijdens de laserbehandeling vernietigd kan worden.

Ten tweede is het belangrijk om afhankelijk van de gebruikte techniek (SHR of stationair) het gebied gedurende 1 of 4 weken voor én na de behandeling niet aan de zon of zonnebank bloot te stellen. Een huid die door de zon of zonnebank verkleurd is neemt te veel energie op, met het risico op pigmentverschuiving. Ook de sauna en het gebruik van zelf bruinende middelen worden afgeraden. Tot 48 uur na de behandeling dient u voorzichtig zijn met de behandelde huid: niet te warm douchen, vermijd deodorant, bodylotion, make-up, scrubs, acné middeltjes en andere geparfumeerde producten.

Welk resultaat kunt u verwachten?

Het aantal laserbehandelingen met de LightSheer diodelaser en Soprano ICE varieert per persoon, maar u dient rekening te houden met ongeveer 6 tot 8 behandelingen, telkens met tussenpozen van 6-8 weken. In sommige gevallen zullen er meer behandelingen nodig zijn. Hoewel laserontharing onder de noemer ‘permanente ontharing’ valt, moeten we hier wel een kleine kanttekening bij plaatsen. Hoewel u een grote kans heeft dat er uit eenmaal vernietigde haarzakjes geen haar meer zal teruggroeien, is dat nooit volledig uitgesloten. Onder invloed van veranderingen in het lichaam, zoals hormonale schommelingen, zwangerschap of menopauze, kunnen donshaartjes altijd weer in dikke haren veranderen. Aan dit proces kan laserontharing niets veranderen. Ook het gebruik van bepaalde medicatie kan ertoe bijdragen dat er na verloop van tijd inactieve haren actief worden. Met een laserbehandeling kunnen deze haren verwijderd worden.

Welke zones kan ik laten ontharen?

Populaire ontharingszones bij de dames zijn de kin, de bovenlip, schaamstreek, oksels, armen, onder- en bovenbenen. Heren vragen vaak om de rug, schouders, baard, buik, borst. Met onze lasertechnieken kunnen veel zones goed behandeld worden. Een overzicht van alle zones vindt u in het prijsoverzicht.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Laserontharing met de LightSheer diodelaser of Soprano ICE is een beproefde ontharingsmethode met duurzame resultaten. Helaas is deze behandeling niet voor iedereen geschikt. In de volgende gevallen zullen wij u een behandeling afraden:

– U bent zwanger en/of geeft borstvoeding.
– Bij blonde, witte, grijze, rode of dunne haren. Helaas biedt dit soort haargroei bij behandeling meestal niet de gewenste resultaten. De haren absorberen weinig energie en de haarwortels blijven intact.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Wilt u meer informatie of een persoonlijk consult? Aarzel niet en neem contact op via onze website. Een persoonlijk consult verplicht u tot niets. Besluit u om samen met ons het behandeltraject in te gaan, dan kunt u rekenen op de hoogste service. Onze kliniek beschikt over het ZKN-keurmerk. Onafhankelijke specialisten van KIWA controleren regelmatig of wij nog aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Bij Kliniek Veldhoven is uw haarverwijdering in goede handen. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
 • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
 • Géén IPL
 • Behandelplan op maat
 • Permanente haarvermindering
 • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
 • Soprano ICE laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw specialist

 • Hoge clienttevredenheid
 • Complete behandeling: stugge en dunne haren
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven
Laser ontharen
Laser ontharen Kliniek Veldhoven