Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Neushaar

Neushaar, zeker wanneer het lang is en door anderen kan worden gezien, wordt vaak om esthetische redenen verwijderd. Een probleem hierbij is het feit dat veel neusharen erg dun zijn en moeilijk te bereiken, zeker die haren die diep in de neus groeien. Meestal wordt het neushaar weggeknipt met een speciaal hiervoor geschikt schaartje; steeds vaker kiezen mensen voor een neushaartrimmer. Het voordeel van deze methodes ligt in het feit dat ze het neushaar knippen en niet eruit trekken. De huid van de neus is immers bijzonder gevoelig. Bij Kliniek Veldhoven behandelen we daarom enkel het gebied rondom de neus. Hieronder geven wij u informatie over het laser ontharen van andere gelaats- en lichaamszones.

Ontharen met de Soprano ICE diode laser

De Soprano ICE diode laser is bij uitstek geschikt voor een laserbehandeling om uw haren te verwijderen. Deze laser maakt gebruik van korte pulsen laserlicht die het haar met wortel en al vernietigt. Na 1 of 2 weken zullen de behandelde haren uitvallen, met hun haarwortel. Ontharen is precisiewerk en juist deze laser is hiervoor geschikt. Als enige heeft het de beschikking over handige hulpstukjes, waarmee ook moeilijke bereikbare gebieden zoals de knieën behandeld kunnen worden. Geheel pijnloos is deze methode niet. U zult misschien wat speldenprikjes voelen, maar ook dit wordt tot een minimum gereduceerd. De Soprano ICE diode laser maakt voor het verwijderen van de haren gebruik van de SHR-stand, wat staat voor Super Hair Removal. De benodigde energie wordt langzaam opgebouwd en het extreem gekoelde handvat zorgt ervoor dat u zo min mogelijk ongemak door een teveel aan warmte ervaart. Recent onderzoek heeft uitgewezen dat een SHR-laserbehandeling minder vervolgbehandelingen vraagt dan andere methodieken. Ook bleek het veel minder bijwerkingen te hebben en was het comfort van cliënten bij deze methode het best gewaarborgd.

Ontharen bij Kliniek Veldhoven

Als u erover denkt om u te laten ontharen, dan kan Kliniek Veldhoven u uitstekend van dienst zijn. Kliniek Veldhoven werkt met de Soprano ICE diode laser en behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door goed opgeleide huidspecialisten en huidtherapeuten die gedegen ervaring hebben. Kliniek Veldhoven wil een kliniek zijn waar u zich op uw gemak voelt. U krijgt bij ons altijd een uitgebreid consult, waar wij de mogelijkheden en contra-indicaties van uw behandeling duidelijk met u bespreken.

Wilt u een oplossing voor overbeharing? Kiest u dan voor een laserbehandeling met de Soprano ICE diode laser. U mag van ons precisiewerk verwachten in een omgeving waar u zich thuis voelt. Neemt u gerust contact op om een persoonlijk consult aan te vragen. U bent van harte welkom. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
 • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
 • Géén IPL
 • Behandelplan op maat
 • Permanente haarvermindering
 • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
 • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw specialist

 • Hoge clienttevredenheid
 • Complete behandeling: stugge en dunne haren
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven