Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Oksels laseren

Vele vrouwen, maar in toenemende mate ook mannen, willen geen haar meer onder hun oksels. Zij vinden het niet mooi en niet verzorgd. Ze hebben geen zin meer om steeds hun oksels te scheren of epileren, of willen geen kans meer lopen op ontstekingen na het harsen. Oksels laseren is een goede optie. In Kliniek Veldhoven worden dagelijks gespecialiseerde laserbehandelingen verricht door huidtherapeuten, die allen zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Kliniek Veldhoven beschikt over het ZKN-kwaliteitskeurmerk, wat garant staat voor een hoog niveau van behandeling en nazorg. U bent voor oksels ontharen hier aan het goede adres.

Krachtige en veilige diodelasers voor oksels ontharen

Oksels laseren wordt uitgevoerd met een diodelaser. Zo beschikt Kliniek Veldhoven over de LightSheer en Soprano ICE laser. Deze ontharingslasers zijn krachtig en voorzien van de ideale golflengte voor allerlei soorten ontharing, waaronder oksels ontharen. De laser is geschikt voor alle huidtypen, dringt diep in de huid door en heeft daardoor meer effect. Bovendien vraagt de behandeling van oksels ontharen aanzienlijk minder tijd en minder behandelingen. Voor oksels laseren – waarbij de haarzakjes worden vernietigd zodat er minder haargroei terugkeert – worden gemiddeld 6 tot 8 behandelingen verricht, met tussenpauzes van 8 weken. U mag afhankelijk van de gebruikte techniek (SHR of stationair) gedurende één of vier weken voor en na de behandeling de behandelde plaats(en) niet aan de zon blootstellen om een pigmentverschuiving te voorkomen. Dit geldt ook voor de zonnebank. Stel de oksels 48 uur na de behandeling niet bloot aan warmtebronnen zoals sauna’s. Ook mogen de okselharen in de zes weken voorafgaand aan het oksels laseren niet worden geëpileerd, geharst of gewaxt. Knippen, scheren en trimmen mag wel.

Oksels laseren: een veel voorkomende behandeling

Oksels ontharen is een veel voorkomende behandeling in Kliniek Veldhoven, waar jaarlijks ruim 5000 plastische chirurgie en dermatologische behandelingen worden uitgevoerd. Oksels ontharen met een diodelaser geeft een langdurig resultaat. Oksels laseren voelt als speldenprikjes in de huid. U kunt direct na de behandeling van oksels ontharen naar huis en verdergaan met uw dagelijkse activiteiten. Eén tot twee weken na het oksels laseren vallen de okselharen met haarwortel uit.

Oksels laseren om niet te hoeven scheren of epileren

Wilt u van uw okselharen af? De ervaren huidspecialisten van Kliniek Veldhoven zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Neem telefonisch contact met ons op (040 – 295 42 43) of maak direct een online afspraak voor een eerste consult. De huidtherapeut geeft u na een kort onderzoek advies en informatie over de methode van oksels laseren, de behandeltijd en het te verwachten resultaat. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
 • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
 • Géén IPL
 • Behandelplan op maat
 • Permanente haarvermindering
 • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
 • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw huidtherapeuten

 • Hoge clienttevredenheid
 • Complete behandeling: stugge en dunne haren
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven