Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Oksels ontharen

In eerste instantie waren het de dames die steeds vaker ervoor kozen om hun okselhaar te verwijderen. Tegenwoordig doen ook steeds meer mannen hetzelfde. Velen vinden okselhaar er onverzorgd en niet esthetisch uitzien. Met scheren en epileren kunt u uw oksels ontharen. Een nadeel hiervan is het feit dat de haren terugkomen, maar het vergroot ook de kans op rode bultjes door huidirritatie, ingegroeide haartjes met mogelijke ontstekingen en een jeukende huid. Bij het laser ontharen met de LightSheer diodelaser en Soprano ICE worden de haren vernietigd zodat deze huidreacties verleden tijd zijn.

Oksels ontharen met de LightSheer diodelaser en Soprano ICE

Oksels ontharen met de Soprano ICE diode laser geeft u zoveel mogelijk comfort. Honderd procent pijnloos is het niet, maar u voelt hoogstens wat speldenprikjes. Bij deze laser wordt gebruik gemaakt van Super Hair Removal (SHR). Dit is een goede optie voor het verwijderen van dunne haartjes. Tijdens de laserbehandeling zorgen laserpulsjes in een hoge frequentie ervoor dat zowel de haren als de haarwortel zoveel energie ontvangen, dat ze afsterven en na een week of twee met haarwortel en al uitvallen. Bij een laserbehandeling komt veel warmte vrij, maar het extreem gekoelde handstuk van de Soprano ICE diode laser voorkomt dat u daar last van krijgt.

Bij de LightSheer diodelaser wordt de stationaire methode toegepast. Deze methode is zowel geschikt voor dikke als dunne haren. In 1 puls wordt alle energie gegeven om de haren als haarwortel te vernietigen. Direct na de behandeling kunnen gesprongen haartjes worden gezien welke vanzelf uitvallen. De laser beschikt over een gekoeld handstuk en tijdens de behandeling kan eventueel een externe koeler worden toegepast om het comfort van de cliënt te verhogen.

Als u rood, blond of grijs haar heeft, zijn deze methodes niet geschikt, omdat uw haarwortels niet af zullen sterven. De reden hiervoor is dat uw haren te weinig energie opnemen om dit mogelijk te maken. Ook als u borstvoeding geeft of zwanger bent, raden wij u deze laserbehandeling niet aan.
Als u uw oksels wilt laten ontharen, is het goed om rekening te houden met een aantal vervolgbehandelingen. Normaliter mag u rekenen op een aantal van 6 tot 8 behandelingen. Tussen de behandelingen door nemen we een pauze van 8 weken.

Kwaliteit en deskundigheid van Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven werkt met huidtherapeuten die staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en bevoegd zijn om laserbehandelingen uit te voeren. De huidspecialisten voeren onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar de behandeling uit. Daarnaast kunt u van ons altijd een persoonlijk consult verwachten, waarbij we duidelijk uitleggen wat uw mogelijkheden zijn en of u in aanmerking komt voor een behandeling met de LightSheer diodelaser of de Soprano ICE. Tijdens de behandelingen krijgt u persoonlijke begeleiding, bij wie u te allen tijde met vragen en opmerkingen terecht kunt. Als de behandeling voltooid is, mag u rekenen op een adequate periode van nazorg.

U kiest voor langdurige ontharing van uw oksels met een laserbehandeling? Neemt u dan contact op met Kliniek Veldhoven voor een persoonlijk consult. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
 • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
 • Géén IPL
 • Behandelplan op maat
 • Permanente haarvermindering
 • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
 • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw huidtherapeuten

 • Hoge clienttevredenheid
 • Complete behandeling: stugge en dunne haren
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven