Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Ontharen mannen

Harsen en waxen zijn bekende behandelingen voor mannen om zich te ontdoen van haar op bijvoorbeeld de rug, buik of borst. Hoewel populair, hebben deze manieren van ontharen als nadeel dat de behandeling veel tijd kost.Bekende minpunten van de lichtflitsmethode (IPL) is dat doorgaans veel sessies nodig zijn en dat op de omliggende huid brandwondjes kunnen ontstaan of pigmentverschuivingen kunnen plaatsvinden. Een alternatieve behandeling die kan worden gebruikt voor ontharing bij mannen is de lasertechniek. Hierbij worden de haarzakjes en haarwortels bestraald met laserlicht. Doordat met laser ontharen doelmatiger en gerichter kan worden gewerkt, is meestal een kleiner aantal behandelsessies nodig.

Efficiënte vorm van ontharen voor mannen

De huidspecialist beoordeelt de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij zij de meest effectieve methode kan aanbieden voor een optimaal resultaat. De laserbehandeling is toepasbaar bij elk type huid, maar niet bij alle soorten en kleuren haar. Zo kan de methode niet worden ingezet bij zeer dunne haren en bij beharing die wit, grijs, rood of blond is. Deze haartypes zijn namelijk niet in staat om genoeg energie van de laser te absorberen.

Ontharing mannen via LightSheer diodelaser en Soprano ICE diodelaser

Die energie is nodig om de haarwortels inactief te maken en te doen afsterven, en wordt opgewekt zowel door de LightSheer diodelaser en Soprano ICE. Kliniek Veldhoven biedt een persoonlijk behandelplan aan, waarbij er een keuze kan worden gemaakt tussen deze twee lasers. Dit is afhankelijk van het huidtype, haartype en dichtheid van de haren. Beide lasers hebben een koelend handstuk. Naast het koelend handstuk kan er een externe koeler worden gebruikt om het comfort van de cliënt te verbeteren. Met de laser kan precies worden gewerkt, zo is het mogelijk om de grens van bijvoorbeeld de baardharen exact te bepalen. Ook neushaar of de haartjes tussen de wenkbrauwen worden met deze professionele vorm van ontharen voor mannen zeer precies verwijderd. Dankzij verschillende werkstanden is zowel stug als dun haar te behandelen.

Aandachtspunten bij ontharen voor mannen

Als u kiest voor ontharing met de LightSheer- en/of Soprano ICE diodelaser, zijn er enkele zaken die in acht moeten worden genomen. Zo is het van belang om tijdens de behandelperiode het haar gedurende 6 weken voorafgaand aan een sessie niet te harsen, waxen of epileren. Vanzelfsprekend mag het scheren, knippen of bijknippen van de haren wel. U mag afhankelijk van de gebruikte techniek (SHR of stationair) gedurende 1 of 4 weken voor en na de behandeling de behandelde plaats(en) niet aan de zon blootstellen. Dit geldt ook voor de zonnebank. Dit omdat bij een door de zon verkleurde huid de kans op pigmentverschuiving toeneemt. Men kan bij ontharen uitgaan van 6 tot 8 behandelsessies met tussenpozen van 6 tot 8 weken. Bel of mail Kliniek Veldhoven voor meer informatie. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
 • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
 • Géén IPL
 • Behandelplan op maat
 • Permanente haarvermindering
 • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
 • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw huidtherapeuten

 • Hoge clienttevredenheid
 • Complete behandeling: stugge en dunne haren
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven