Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Ontharen

Veel mannen en vrouwen hebben last van overbeharing of vinden haren in bepaalde lichaamsgebieden storend. Ontharen behoort dan zeker tot de opties. Door het laseren kan het ongewenste haar verwijderd worden. Natuurlijk kan het zijn dat bepaalde haren door hormoonveranderingen bijvoorbeeld weer terugkomen, maar in principe geeft de laserbehandeling een langdurig resultaat. Bij laser ontharen wordt een groot deel van de haargroei namelijk volledig uitgeschakeld. Bij Kliniek Veldhoven voeren wij deze behandeling relatief vaak uit.

Het voordeel van een veilige laser

Met de Soprano ICE diodelaser wordt ontharen nagenoeg pijnloos. Tijdens de behandeling zullen slechts kleine speldenprikjes op de huid gevoeld worden. Dit komt doordat de joulewaarden tijdens de SHR-modus zeer laag zijn en de pulsen juist hoog, waardoor de haarzakjes langzaam opgewarmd kunnen worden. Het is door de lage joulewaarden zelfs mogelijk om de behandeling in de zomer uit te voeren. Door het extreem koelend handstuk is de kans op brandwonden minimaal. Daarnaast heeft de Soprano ICE methode een hoge dekkingsratio, waardoor elk follikel behandeld wordt. Bij de LightSheer diodelaser wordt in 1 flits alle energie gegeven. Dit is een zeer effectieve methode om haren te vernietigen. Het handstuk heeft een koelend effect, maar tijdens de behandeling kan ook een extra koeler zorgen voor meer comfort.

Het ontharen wordt over een aantal behandelingen verspreid, hierbij kunt u denken aan ongeveer 6-8 sessies. Er zijn dus veel minder behandelingen nodig dan bij andere vormen van ontharen. De LightSheer diodelaser en Soprano ICE behandeling zijn FDA goedgekeurd. De methode voor het ontharen is geschikt voor mannen en vrouwen en kan toegepast worden op alle huidtypes. Bij de LightSheer diodelaser en Soprano ICE werken we met twee verschillende technieken, waardoor niet alleen stugge, maar ook dunne haren eenvoudig behandeld kunnen worden. Dankzij de verschillende handstukken kunnen ook moeilijk bereikbare plekken, zoals het randje van de neus en de oren, behandeld worden.

Waar u aan moet denken bij een laserbehandeling

Voor de laserbehandeling mag het haarzakje niet beschadigd worden. Dat betekent dat het verstandig is om vanaf 6 weken voor de behandeling niet meer te harsen, te waxen of te epileren. Ook de zon, de zonnebank en de sauna kunnen beter vermeden worden. Dit geldt voor 1 of 4 weken voor en na de behandeling afhankelijk van de gebruikte techniek. Na ongeveer 1 à 2 weken kunnen de behandelde haren met het haarzakje volledig uitvallen. De behandeling wordt in principe bij iedereen uitgevoerd, dit geldt echter niet voor zwangere vrouwen of vrouwen die nog borstvoeding geven. Zij kunnen tijdens de zwangerschap of de periode dat de borstvoeding gegeven wordt geen laserbehandeling ondergaan. Wanneer u de behandeling heeft ondergaan, kunt u meteen uw werk of andere bezigheden weer hervatten.

Ontharen bij Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven werken uitsluitend bevoegde professionals. Elke laserbehandeling zal dan ook uitgevoerd worden door een huidspecialist of huidtherapeut. Alle behandelingen vallen onder de verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar. Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u vragen over de mogelijkheden voor u persoonlijk? U kunt ons bellen of online een afspraak maken voor een persoonlijk consult. Na een kort onderzoek kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en u informeren over het te verwachten resultaat. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
 • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
 • Géén IPL
 • Behandelplan op maat
 • Permanente haarvermindering
 • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
 • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw specialist

 • Hoge clienttevredenheid
 • Complete behandeling: stugge en dunne haren
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven