Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Oorhaar

Overtollig oorhaar vormt met name bij mannen een probleem, doordat het wordt gevormd door het hormoon testosteron. Vaak begint dit na het 30e levensjaar en daarna worden de haren dikker en langer. Wanneer de haren duidelijk zichtbaar worden, doet dit afbreuk aan een verzorgd uiterlijk en dat kan irritaties opleveren bij u. Het verwijderen van oorhaar kan op meerdere manieren gebeuren. Bijknippen of epileren geeft echter maar tijdelijk resultaat en daarnaast levert het soms wondjes op, omdat de haarwortel natuurlijk wordt verwijderd. Laser ontharen is meer effectief en minder pijnlijk.

De behandeling

Kliniek Veldhoven biedt een persoonlijk behandelplan aan, waarbij een keuze kan worden gemaakt tussen de LightSheer- en Soprano ICE. Zo zijn er twee verschillende technieken, namelijk stationair en SHR. De huidspecialist beoordeelt hierbij de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij zij de meest effectieve techniek kan aanbieden voor een optimaal resultaat. Door het extra opzetstukje kan precies worden gewerkt en elk stukje effectief worden behandeld. De cliënt voelt tijdens de behandeling speldenprikjes. Doorgaans bevat het traject slechts zo’n 6-8 behandelingen. Het kan zijn dat oorhaar weer terugkomt door een verandering in de hormonen. Het kan ook zijn dat inactieve haren in die periode weer actief zijn. Met behulp van laseren kunnen deze haren permanent verwijderd worden. Lichtgekleurde haren, zoals blond, wit, grijs en rood, en dunne haren absorberen te weinig energie, waardoor de haarwortels intact blijven.

Voor en na de behandeling

Het is verstandig om vanaf 6 weken voor de behandeling niet meer te epileren. Hierdoor kunnen de haarzakjes namelijk beschadigd raken en dan kan het haarzakje niet goed vernietigd worden door de laser. Daarnaast wordt aangeraden om afhankelijk van de gebruikte techniek (SHR of stationair) het gebied gedurende één of vier weken voor en na de behandeling niet aan de zon en zonnebank bloot te stellen. Dit kan namelijk zorgen voor een verschuiving in het pigment.

De behandeling bij Kliniek Veldhoven

Wanneer u kiest voor een laserbehandeling, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u te maken heeft met betrouwbare behandelaars. De huidspecialisten voeren laserbehandelingen uit in opdracht van en onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar. De huidtherapeuten hebben de zelfstandige bevoegdheid om te laseren. Doordat zij zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici, bent u er zeker van dat zij voldoen aan de geldende kwaliteitseisen. Heeft u vragen over de behandeling? Tijdens een persoonlijk consult kunnen onze specialisten hierover met u in gesprek gaan. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
 • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
 • Géén IPL
 • Behandelplan op maat
 • Permanente haarvermindering
 • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
 • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw specialist

 • Hoge clienttevredenheid
 • Complete behandeling: stugge en dunne haren
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven