Ervaringen met laserontharen

Vele cliënten zijn u voorgegaan met een laser ontharen behandeling. Zij kunnen u als geen ander vertellen hoe zij de behandeling bij Kliniek Veldhoven hebben ervaren. Lees hieronder enkele ervaringen. Meer ervaringen kunt u lezen op Zorgkaartnederland.nl of KliniekErvaringen.nl.
Hoe kunnen wij u helpen?
Ania
"Na de eerste behandeling al een verschil"
Super tevreden over deze kliniek
Y.T.
"Ben bij 3 bedrijven op gesprek geweest. Wat een verschil!"
Hallo, ik heb veel overbeharing en heb er een complex van gekregen. Nooit geen korte broeken aan. Had veel last van ingegroeide haartjes. Heb er lang voor moeten sparen, dus ik ging niet over een dag ijs! Ben bij 3 bedrijven op gesprek geweest. Wat een verschil zeg! Ben blij dat ik het heb gedaan. Bij Kliniek Veldhoven kreeg ik alles heel duidelijk uitgelegd en heb voor hun gekozen. heb inmiddels 5 behandelingen gehad en heb echt al super resultaat en er echt heel blij mee. Het is het geld echt waard geweest. Y.T 28 jaar
John
"Ben er heel blij mee, dat had ik veel eerder moeten doen!"
Hoi in ben John en heb mijn rug en schouders hier definitief laten otharen. Ben er heel blij mee, dat had ik veel eerder moeten doen! In de zomer is het echt geweldig, niet meer nadenken dat ik het moet scheren. Ben er heel blij mee.
Anoniem
"Al met al ben ik erg tevreden over de manier van behandelen"
2 jaar geleden begonnen met het verwijderen van mijn overbeharing. Ik ben blij dat ik uiteindelijk hier terecht ben gekomen. Achteraf is het altijd makkelijk praten. Ik ben eerst bij een andere kliniek in Vlijmen geweest. Hier heb ik 2 behandelingen gehad. De prijs was erg hoog en ben daarom ook verder gaan zoeken op internet. Mijn eerste keuze was omdat de 1e kliniek dicht bij mij in buurt zat. Nu rijd ik een stuk verder maar ik vind het wel de moeite waard. Ook nu is de behandeling nog wel gevoelig in mijn gezicht ondanks dat ik van de verdovende crème gebruik. De behandellaarster verwacht nog 1 behandeling. Al met al ben ik erg tevreden over de manier van behandelen.

Ervaringen met laser ontharen bij Kliniek Veldhoven

Epileren, waxen en scheren: er zijn allerlei manieren om uw huid te ontharen. Hoewel u deze zelf kunt uitvoeren, hebben ze vaak toch enkele nadelen. Zo kan epileren pijnlijk zijn en scheren kan voor uitslag zorgen. Daarbij is het zelf ontharen vaak een tijdrovende klus. Het is dus niet verwonderlijk dat veel mensen voor definitief ontharen kiezen. Bij Kliniek Veldhoven maken wij gebruik van een LightSheer diodelaser en Soprano ICE. Hiermee kunnen wij iedere cliënt een behandeling op maat geven en bijna iedere huidtype ontharen. Wanneer u meer over laser ontharing wilt weten, kunt u op deze pagina ook veel informatie vinden in de ervaringen met laser ontharen van onze cliënten.

Laserlicht: gericht en effectief

Laserlicht heeft verschillende voordelen op flitslicht bij het ontharen. Flitslicht, dat ook IPL wordt genoemd, is diffuus licht en kan niet heel gericht geplaatst worden. De dieper gelegen haarwortels reageren daardoor onvoldoende, waardoor het minder effectief is. Als gevolg daarvan heeft ontharing met flitslicht veel behandelingen nodig. Laserlicht kan wel gericht geplaatst worden en is daardoor veel effectiever en duurzamer dan flitslicht. Bovendien heeft Kliniek Veldhoven 2 verschillende soorten lasers waardoor het mogelijk is om de juiste methode voor het te behandelen haar- en huidtype toe te passen. Bovendien hebben beide laserapparaten een bijzonder koelend effect. Hierdoor is de behandeling meer comfortabel. U voelt namelijk niet meer dan speldenprikken op uw huid. Overigens heeft het definitief ontharen minder bijwerkingen dan elektrisch ontharen. Ook kunt u direct na de behandeling weer verder gaan met uw werkzaamheden.

HR of SHR?

Hoeveel behandelingen u nodig heeft, is afhankelijk van uw huidtype en haargroei. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig, waarbij er tussendoor pauzes van 6 à 8 weken zitten. Om definitief van uw haargroei af te komen heeft Kliniek Veldhoven 2 behandelprogramma’s beschikbaar. De stationaire methode warmt de haarfollikel met een hoge temperatuur op waardoor deze stuk gaat. Deze behandeling is speciaal geschikt voor als u stugge haren heeft. Met HR wordt er ook direct energie gegeven via één puls. SHR oftewel Super Hair Removal beschadigt de haarfollikels alleen doordat de temperatuur geleidelijk wordt opgewarmd. Hierna groeien er minder haren terug. Deze methode is geschikt voor stugge en dunne haren en voor allerlei huidtypes. Ook als u een lichte huid heeft, kunt u zich definitief laten ontharen met SHR. Verder wordt de energie bij Super Hair Removal geleidelijk opgebouwd en zijn er meerdere energie pulsen. Hierdoor is het comfort tijdens en na de behandeling hoger.

Ontdek meer via de ervaringen met laser ontharen van onze cliënten

Wanneer u meer wilt weten over ontharingsmethodes bij Kliniek Veldhoven dan kunt u eerst de ervaringen met laser ontharen van onze cliënten doornemen. Ook is het mogelijk om voor een consult zonder verdere verplichtingen bij ons langs te gaan. U heeft dan een gesprek met de specialist over uw persoonlijke situatie, zodat u vooraf precies weet hoe de behandeling verloopt. Wilt u langskomen? Maak dan een afspraak via het webformulier of bel 040-295 42 43 met onze receptie.