Ervaringen met facelifts

Vele cliënten zijn u voorgegaan met een facelift behandeling. Zij kunnen u als geen ander vertellen hoe zij de behandeling bij Kliniek Veldhoven hebben ervaren. Lees hieronder enkele ervaringen. Meer ervaringen kunt u lezen op Zorgkaartnederland.nl of KliniekErvaringen.nl.
Hoe kunnen wij u helpen?
Chantal
"100% tevreden"
MACS lift laten uitvoeren onder plaatselijke verdoving, maar heb er weinig of niets van gevoeld. na 2 dagen mocht het "vervelende" drukverband verwijderd worden en kon ik al een glimp opvangen van het behaalde resultaat. De eerste dag zag het er wat asymmetrisch uit maar dat was na een week al verdwenen. Het oogt heel natuurlijk en is niet te strak, daar was ik een beetje bang voor. Na een week werden de draadjes verwijdert en ik schrok even toen ze me een foto van de littekens toonden. Het was erg rood en gezwollen. Nu ...6 weken later zie je ze nauwelijks nog. Het herstel was zeer snel en vrijwel pijnloos. Ik heb nog steeds gevoelige slapen maar ik vermoed dat dit nog wel enkele maanden zal aanslepen. Na 6 maanden is er nog een controle, hopelijk is het tegen die tijd volledig verdwenen. Ik ben zeer tevreden en zou het onmiddellijk overdoen, en zeker in dezelfde kliniek. De afspraken waren correct en ik heb nooit langer dan 10 minuten moeten wachten. Eigenlijk niets dan lof.
Lilian
"Heel tevreden"
Na lang twijfelen, heb ik toch gekozen voor een Macs-lift bij drs. Donders in Kliniek Veldhoven. Ik heb gekozen voor geen Narcose, maar voor plaatselijke verdoving en een pilletje voor de spanning, ik heb bijna niks gevoeld van de verdoving spuitjes, ik was heel rustig. Na 2 uur was het gebeurd , met verband om mijn hoofd weer terug naar Maastricht. Meteen lekker in een stoel relax en zonder pijn, maar `s avonds 2 paracetamol genomen ,kwam toch de pijn opzetten. De dag erna weer naar Eindhoven, het verband er af en hebben ze mijn haren gewassen. Toen een band om mijn hoofd die ik nog 3 dagen moest dragen. Het eten gaat wat moeizaam ,dus pudding en dun soepje ging makkelijk. Ik ben blij met het resultaat! Het is nu 6 weken geleden ,ik zou het zo weer doen bij deze arts en deze kliniek.
Anoniem
"Ik ben nu tevreden en de service was uitstekend!"
Ik ben zeer goed behandeld door de chirurg en het personeel. Deze kliniek verdient zeker aanbeveling. Je krijgt er ook echt vertrouwen in dat alles goed gaat. Rustige, ontspannen en vriendelijke sfeer. Helaas is de behandeling voor mij niet naar wens verlopen betreffende het resultaat. Ergernis van mijn hamsterwangen had ik nog steeds. Dit terwijl ik ervan overtuigd was. Wat de chirurg mijn in de spiegel liet zien, zou ik een strakke kaaklijn krijgen zonder hamsterwangen. Dit was helaas niet het geval. Inmiddels heeft er een correctie plaatsgevonden. Ik ben tevreden met het resultaat en de service was uitstekend!
Anoniem
"Zou ik het weer opnieuw laten doen?? Ja!! Zonder nadenken"
Na ook elders geïnformeerd te hebben, kwam ik bij uw kliniek terecht, waarin ik na twee consulten het volste vertrouwen had. Ik werd heel deskundig en professioneel voorgelicht en helemaal op mijn gemak gesteld, wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is. De behandeling verliep vlekkeloos. De arts raadde mij zelfs aan om nog even te wachten met de onder- en bovenooglidcorrectie, want misschien hoefde dat nadien niet meer, waarin hij gelijk heeft gekregen. Ik stel het zeer op prijs dat bij uw kliniek de belangen van de cliënt zwaarder wegen dan het commerciële aspect. Ook de nazorg was prima. Ik heb totaal geen pijn gehad, zelfs niet één pijnstiller hoeven slikken! Over het resultaat (nu bijna 3 maanden geleden heb ik de operatie gehad) ben ik erg tevreden. Nog een paar kleinigheden maar volgens de arts komt dat helemaal goed. En daar heb ik ook het volste vertrouwen in. Zou ik het weer opnieuw laten doen?? Ja!! Zonder nadenken.
Anoniem
''Geen enkele druk ervaren, het is meer een goede samenwerking"
Ik vond mijn gezichtsuitdrukking erg triest door de diepe donkere wallen en de diepe lijnen naast mijn neus en mond. Dit beïnvloedde mijn leven zodanig dat ik hier voor mijzelf iets aan wilde doen. In samenspraak met de chirurg is besloten een MACS lift te doen en een uitgebreide correctie van de onderoogleden. De ingreep op zich viel mee vond ik. De pijnstillers hielpen goed. Het slapen was even lastig, maar ja alles voor het goede doel he! Nu een paar maanden later ben ik erg tevreden over mijn uitstraling. Ik zie er niet meer zo moe en triest uit. Met name het resultaat van mijn ogen is heel goed. De groeven naast mijn neus en mond zijn nog wel dieper als ik had gehoopt dat ze zouden worden. Nog strakker trekken, had echter volgens de chirurg een onnatuurlijk effect gehad, en dat wilden wij beiden ook niet. Wij gaan nu kijken in hoeverre alternatieven mijn groeven nog iets kunnen verzachten. Samenvattend, ben ik zeer tevreden over de behandeling, het advies en het resultaat. Vanaf het eerste moment dat ik in aanraking kwam met de chirurg en de consulente, hebben zij mij vertrouwen gegeven dat mijn belang voorop stond. Dit kwam mede door het afraden van het uitvoeren van bepaalde correcties en een goed onderbouwd advies wat er wel gedaan kon worden. Ook heb ik geen enkele druk ervaren, het is meer een goede samenwerking.
Anoniem
"Mijn macslift operatie is mij uitstekend bevallen"
Mijn macs-lift operatie bij Kliniek Veldhoven is mij uitstekend bevallen. Vanaf het intake gesprek tot en met de operatie vond ik de behandeling professioneel en geruststellend. Alle medewerkers met wie ik te maken heb gehad waren erg attent en kwamen alle gemaakte afspraken na.
Wilma
"Nog steeds dezelfde uitdrukking op mijn gezicht"
Al een aantal jaren ben ik bezig geweest met mijn gezicht. Voor mijn leeftijd heb ik teveel rimpels en verslapt mijn huid te snel. Na diverse consultaties te hebben gehad bij verschillende klinieken, heb ik besloten een MACS-lift te ondergaan bij deze kliniek. Voor de behandeling was ik bang dat mijn gezicht onnatuurlijk zou worden, maar ondanks mijn angst heb ik het toch doorgezet. Nu drie maanden verder heb ik nog steeds dezelfde uitdrukking op mijn gezicht. Mijn gezicht toont beter alhoewel ik er toch iets meer van verwacht had.
A. Voets
"Niets dan lof voor deze kliniek"
Op 25 februari 2016 heb ik een mac-s lift ondergaan bij kliniek Veldhoven. Van de intakes (twee maal want ik twijfelde), tot aan de na controles niets dan lof voor deze kliniek. Chirurg Schiettecatte is naar mijn ervaring zeer kundig! Het resultaat na twee weken is verbluffend goed. Het herstel duurde kort, na een week alweer naar buiten. Het hele team is uitstekend op elkaar ingesteld.
Anoniem
"Ik ben blij dat ik voor hun gekozen heb!"
Op 2 september 2008 heb ik een macs-lift gehad, uitgevoerd door de plastisch chirurg. Na 2 weken zijn de hechtingen eruit gegaan. Ik ben heel blij met het resultaat, eigenlijk was ik dat na 1 week al. Het is me erg mee gevallen, ook dankzij de arts en het personeel, die zeer vriendelijk zijn. Het gaat er zeer gemoedelijk aan toe en ze nemen echt de tijd voor je, wat ik heel belangrijk vind. Ook prijstechnisch was het interessant, vooral vergeleken bij andere klinieken. Kortom: mijn complimenten voor deze kliniek, ik ben blij dat ik voor hun gekozen heb!
Gerry
"Ik zie er uitgerust, frisser en jonger uit!!"
Geruime tijd geleden begon bij mij de gedachte te spelen of er een behandeling zou bestaan die een oplossing zou kunnen bieden voor mijn probleem. Slapen, verzorgen, ontspannen zijn al lang niet meer voldoende om de vermoeide uitdrukking in mijn gezicht te verbergen. Door een tip van de schoonheidsspecialiste heb ik contact opgenomen met Kliniek Veldhoven in Veldhoven. Vrij snel mocht ik komen voor een consult. Tijdens dit consult kreeg ik duidelijke en volledige informatie over de mogelijkheden die Kliniek Veldhoven mij kon bieden. Het advies voor mij van dokter Koeijers luidde: een cosmetische behandeling betreffende een MACS-lift, platysmaplastiek en fractora behandeling. Direct werden er foto's gemaakt, medische vragenlijsten ingevuld en gekeken naar het moment waarop ik deze behandeling eventueel zou kunnen laten plaatsvinden. Blij en met een gevoel van vertrouwen heb ik de kliniek verlaten. Binnen enkele dagen kreeg ik een telefoontje dat er op 16 april 2012 een plaatsje was in Amstelveen. De behandeling. 16 april 2012 was een maandag. Gezien de afstand en het vroege tijdstip van de behandeling ben ik op zondag gaan reizen en gaan overnachten in een B&B. De ochtend van de behandeling moest ik om 06.00 uur een tablet innemen ter inleiding van de narcose. Verder had ik uitvoerig informatie gekregen en de benodigde spullen meegenomen. Om 07.30 uur werd ik hartelijk ontvangen en werd uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren tijdens de operatie. De ingreep zou bijna twee uur duren. Het was heel erg spannend. Toen ik bijkwam uit de narcose lag ik onder warme dekens en had meteen contact met het operatieteam. De operatie was goed gelukt. Mijn hoofd voelde een beetje vreemd en was ingepakt in een elastisch masker. Een kopje thee en een beschuitje lieten me weer op de wereld komen en na een uurtje mocht ik weer naar huis. Het voelde als een Royal Class behandeling, professioneel en vakkundig!! Ik werd gewaarschuwd dat de volgende dagen mijn gezicht (tijdelijk) heel erg kon gaan opzwellen. Dat was inderdaad zo, maar ik wist dat het allemaal goed zou komen. Het herstel. De tweede dag belde de verpleegkundige op om mijn bevindingen te checken en of alles goed ging. Meerdere keren per dag moest ik mijn huid insmeren met antibiotica crème en vaseline en regelmatig koelen. De huid mocht absoluut niet uitdrogen of gaan trekken. De eerste week ben ik in huis gebleven. Op vrijdag had ik de eerste controle afspraak. Herstel ging voorbarig! Na twee weken mochten de hechtingen er uit. Bij ieder bezoek werden foto’s gemaakt voor het onderzoek en archief. Het ging fantastisch! Ik had maar een paar blauwe plekjes en de verkleuringen verdwenen snel. Na de derde week begon mijn huid plaatselijk op de rechter wang pijn te doen en werd warm en rood. Ik moest meteen op controle komen. Het bleek een ontsteking te zijn, vrij zeldzaam na zo'n lange tijd. Een pittige antibiotica kuur van 10 dagen zou de oplossing moeten zijn om de ontsteking de baas te worden. Gelukkig werkte de kuur doeltreffend. Toen de tabletten op waren kwam het gevoel van pijn terug. Door adequaat handelen van een verpleegkundige van Kliniek Veldhoven mocht ik bij dokter Koeijers komen om mijn klachten te beoordelen en te behandelen. Het bleek een onderhuidse hechting te zijn die zich een weg naar buiten zocht en daardoor deze klachten gaf. Het resultaat. Inmiddels zijn we weer twee weken verder en het resultaat is fantastisch. Mensen vragen of ik wat ben aangekomen. Ze zien iets aan me maar weten niet wat… Mijn wangen zijn voller en de huid voelt een stuk steviger aan en ik zie er uitgerust, frisser en jonger uit!! Ik voel me een stuk meer zelfverzekerd. Dankzij Kliniek Veldhoven ben ik anders gaan kijken naar mezelf. Op vakkundig en professionele manier hebben ze me een advies gegeven en de juiste behandelingen uitgevoerd. Het resultaat is verbluffend! Ik heb alle vertrouwen in Kliniek Veldhoven en weet dat het resultaat van mijn ingreep, de komende maanden zelfs nog mooier gaat worden. Chapeau voor Kliniek Veldhoven !!!

Ervaringen met facelifts

Er zijn de laatste jaren echter veel ontwikkelingen geweest op het gebied van facelifts waardoor er een natuurlijker resultaat kan worden nagestreefd. Zo zijn de technieken sterk verbeterd. Om meer te weten te komen over facelifts en hoe de behandelingen bij Kliniek Veldhoven worden ervaren, kunt u lezen in de facelift ervaringen van onze cliënten.

Klassieke facelift

De klassieke facelift is de meest complete facelift. Het is de meest geschikte behandeling voor mensen met sterke ouderdomstekenen in het gezicht. Denk hierbij aan een verslapte kaaklijn, hangende wangen, diepe neus-lippenplooien en een verslapte hals. Bij een complete facelift wordt het volledige gelaat behandeld, van de hals tot en met de haargrens. De behandeling vindt onder algehele narcose plaats en bestaat uit het aanspannen van de diepe weefsellaag langs de haarlijn.

MACS lift ervaringen

Bij de MACS lift worden de wangen, kaaklijn en het bovenste gedeelte van de hals (mondbodem) gelift. De plastisch chirurg maakt een incisie aan de rand van de haargrens in de slaapstreek, gedeeltelijk voor het oor tot aan de voorzijde van de oorlel. Vervolgens worden de huid en de onderliggende spier- en bindweefsels gelift. Deze ingreep is bij uitstek geschikt voor mensen met een verslapte kaaklijn en hamsterwangen. Wilt u weten hoe onze cliënten deze behandeling hebben ervaren? Lees dan de MACS lift ervaringen op onze website.

Eric Auclair facelift

De Eric Auclair facelift is vergelijkbaar met de MACS lift. Hierbij wordt de huid en de onderliggende spier- en bindweefsels van het gezicht en de gehele hals gelift, van de kin tot aan het kuiltje onderaan de hals. De Eric Auclair facelift is de aangewezen methode om de zogenaamde hamsterwangen en de verslapte hals te corrigeren.

Mini facelift

Voor mensen met lichte ouderdomstekenen in het gezicht, is een mini facelift (S-lift), vaak voldoende. Tijdens de behandeling wordt alleen het huidweefsel gelift door aan beide zijden van het gezicht een strookje huid weg te nemen onder het oor. Vervolgens wordt de huid gehecht. In vergelijking met de MACS lift en de klassieke facelift wordt hier niet het spier- en bindweefsel maar enkel het huidweefsel gelift.

Plaatselijke lift-technieken

Vaak vertonen vooral specifieke delen van het gezicht ouderdomsverschijnselen en is een facelift niet nodig. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van hangende wenkbrauwen kan een wenkbrauwlift of voorhoofdslift volstaan. In het geval van een slappe huid in de hals kan er een halslift worden uitgevoerd. Indien ook de platysmaspieren aan de voorzijde van de hals zijn verslapt gaat de voorkeur uit naar een platysmaplastiek behandeling.

Facelift ervaringen bij Kliniek Veldhoven

Als u benieuwd bent hoe anderen de behandelingen hebben ervaren, kunt u de verschillende facelift ervaringen lezen zodat u weet wat u kunt verwachten. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met Kliniek Veldhoven voor meer informatie over de verschillende behandelingen. Voordat wij overgaan tot behandeling, nodigen wij u uit voor een persoonlijk consult zonder verdere verplichtingen. U kunt bij Kliniek Veldhoven rekenen op een behandeling door een ervaren plastisch chirurg die gespecialiseerd is in het uitvoeren van de modernste facelift-technieken. Vul voor meer informatie het contactformulier in op de website of bel met 040 295 42 43.