Gezichtscorrectie - Kliniek Veldhoven

Liquid Facelift

Liquid Facelift

Wangen en neusplooien liften

De ouder wordende huid verliest aan volume en elasticiteit. Dit komt doordat het collageen en de elastine in de huid met de jaren verminderd. Dit effect wordt versneld door zonlicht, verkeerde eetgewoontes en roken. Hierdoor ontstaan rimpels en plooien, vaak rondom wangen en neus. Met een liquid facelift, ookwel filler facelift genoemd, kunt u het verlies aan volume compenseren. Met fillers brengen we het volume terug.

Behandeling met fillers

Voor liquid facelifts werken we met de zogenaamde vectors injectie techniek. Deze techniek is ontwikkeld om volume terug te brengen op natuurlijke plaatsen in het gelaat. De behandeling duurt zo’n 30 minuten.


Na de behandeling

Het resultaat van een liquid facelift ziet u direct na de behandeling. De kleine prikplekjes verdwijnen snel, meestal binnen een paar dagen. Ook de lichte zwelling en roodheid zal snel wegtrekken. Uit veiligheidsoverwegingen gebruiken we enkel tijdelijke fillers, die langzaam door het lichaam worden afgebroken. Het resultaat blijft ongeveer een jaar zichtbaar.

Vraag nu een consult aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van een liquid facelift? U bent van harte welkom voor een consult. Tijdens uw gesprek met een huidspecialist krijgt u antwoord op al uw vragen. U krijgt persoonlijk advies en desgewenst een prijsindicatie (Zie ook injectables prijzen). Dit eerste consult is geheel informatief: u zit nergens aan vast. Gebruik het formulier rechtsboven om een afspraak aan te vragen.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • BIG geregistreerde cosmetisch arts
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Behandeling volgens richtlijnen van het NVCG
 • Enkel gebruik van tijdelijke fillers
 • U ontvangt paspoort voor injectable registratie
 • Drs. T. S. Decates geeft les aan cosmetisch artsen in opleiding

Veelgestelde vragen

Ik wil graag mijn gezicht liften zonder operatie, kan dat?

Door het gebruik van injectables kan het verloren volume door het ouder worden in het gezicht worden opgevuld. Tevens maakt het de rimpels en groeven in het gezicht zachter, minder zichtbaar en daardoor ontstaat er een verjonging van het gezicht. Deze behandeling wordt ook wel liquid facelift genoemd.

Wat zijn de nadelen van een liquid facelift?

Het nadeel van een liquid facelift is dat u de behandeling moet herhalen. De werking van de spierontspanner neemt bij de eerste behandeling na 3 tot 5 maanden af. Het effect duurt langer na meerdere behandelingen. Hyaluronzuur wordt na ongeveer een jaar door de lichaamscellen afgebroken. Verder dient u rekening te houden met zwelling of blauwe plekken. U mag de eerste 24 uur niet sporten, tillen, in direct zonlicht of onder de zonnebank.

 • Hoge clienttevredenheid
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Hoge kwaliteit van zorg
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Cosmetisch arts

Gerelateerde behandelingen

Ooglidcorrectie

Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Sed posuere consectetur est at lobortis. Donec sed odio dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

Ooglidcorrectie - Kliniek Veldhoven
Liquid Facelift