Gezichtscorrectie - Kliniek Veldhoven

Onderkin liposuctie

Een onderkin liposuctie maakt een onderkin verleden tijd

Bij het ouder worden kan door vetopeenstapeling een onderkin ontstaan. Een plaatselijke liposuctie is de perfecte behandeling voor een door vetophoping ontstane onderkin. Door de liposculptuur worden kleine vetophopingen chirurgisch verwijderd. Het teveel aan vet wordt met een klein buisje weggezogen, waarna uw huid er weer strakker uitziet. Deze verfijnde techniek kan zeer nauwkeurig en veilig worden toegepast. U loopt geen risico op beschadiging van omliggende cellen of weefsel. Er wordt bij de liposuctie van de onderkin uitsluitend vet weggehaald.

De natuurlijke contour van uw gezicht weer terug

De onderkin liposuctie brengt de natuurlijke contour van uw gezicht weer terug. Bij de liposuctie behandeling wordt het onderhuids vetweefsel onder lokale verdoving verwijderd. Na enkele kleine sneden wordt een verdovende vloeistof ingebracht.

onderkin liposuctie

De vetcellen zwellen iets op en worden vervolgens met een klein buisje opgezogen. De kleine sneden worden gehecht, de hechtingen worden na een week weer verwijderd. De onderkin kan na behandeling wat verdoofd, beurs en licht pijnlijk aanvoelen. Deze symptomen verdwijnen gedurende de dag snel. Men draagt gedurende 1 week een drukmasker, hierna enkel nog een week lang ’s nachts. Het uiteindelijke behandelresultaat is na 6 tot 9 maanden zichtbaar. U heeft weer een strak en stralend gezicht.

Vraag nu een persoonlijk consult aan

Kan een platysmaplastiek u het gewenste resultaat brengen? U bent van harte welkom voor een consult bij Kliniek Veldhoven. Onze plastisch chirurg bespreekt de mogelijkheden met u en geeft antwoord op uw vragen. Dit informatieve gesprek bieden we geheel vrijblijvend aan: u zit nergens aan vast. Gebruik het formulier rechtsboven om een afspraak aan te vragen. Voor een prijsoverzicht zie facelift kosten.

Platysmaplastiek

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Uiterst secure behandeling door gebruik van dunne cannule
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in liposuctie
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Hoge kwaliteit van zorg

Veelgestelde vragen Onderkin liposuctie

Wanneer kom ik in aanmerking voor een onderkin liposuctie?

Als u last heeft van een onderkin en dit uw gezichtscontour hinderlijk verstoort. Een onderkin liposuctie kan dit herstellen. Het wegzuigen van de overtollige vetcellen onder de kin geeft u een mooiere gezichtsvorm en een slankere uitstraling.

Tijdens het consult beoordeelt de plastisch chirurg of u in aanmerking komt voor een liposuctie van de hals of dat er een andere behandeling noodzakelijk is, namelijk: een platysmaplastiek.

Wanneer kan ik weer gaan werken?

Het is belangrijk dat u 1 tot 2 weken na de behandeling rust neemt en zeker geen inspanningen verricht. Hoe snel u weer aan het werk kunt, is voor een deel afhankelijk van het soort werk dat u verricht.

Hoe lang mag ik niet in de zon, zonnebank, sauna, zwemmen en baden?

6 weken. Warmte veroorzaakt zwelling en dat is niet gunstig voor het genezingsproces. Zwemmen en baden maakt de wondranden week, waardoor wondjes kunnen ontstaan. Verder is het belangrijk de littekens goed te beschermen tegen UV / zonlicht doormiddel van een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor.

Uw plastisch chirurg

Gerelateerde behandelingen

Eric Auclair facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Voorhoofdslift
Wenkbrauwlift Kliniek Veldhoven
Platysmaplastiek
Eric Auclair Facelift Kliniek Veldhoven
Liquid Facelift
MACS lift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Klassieke facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Wenkbrauwlift
Wenkbrauwlift Kliniek Veldhoven
Mini facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven