Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven

Voorhoofdslift

Hangende wenkbrauwen kunnen voor een vermoeide of zorgelijke gezichtsuitdrukking zorgen. De voorhoofdslift (ook wel wenkbrauwlift genoemd) is een goede oplossing voor het liften van de wenkbrauwen en de voorhoofdhuid. Door het ouder worden kunnen wenkbrauwen zakken en laag komen te staan. De ingreep wordt regelmatig gecombineerd met een bovenooglidcorrectie of een onderooglidcorrectie gecombineerd. Deze combinatie zorgt weer voor een energieke en frisse uitstraling.

Voorhoofdslift methoden

Er zijn verschillende methoden voor het corrigeren van de hangende wenkbrauwen en/of verslapte voorhoofdshuid. In het consult kan uw plastisch chirurg vaststellen of er een indicatie is voor een wenkbrauwlift/voorhoofdslift en welke methode noodzakelijk is. De zes methoden zijn:

Klassieke wenkbrauwlift of Directe wenkbrauwlift volgens Botti
Bij de Klassieke wenkbrauwlift wordt een strip huid vlak boven de wenkbrauw verwijderd en de wenkbrauw omhoog getrokken. Deze ingreep geeft een zichtbaar litteken op de bovenrand van de wenkbrauw.

 

laterale wenkbrauwlift voorhoofdslift

Lateraal

 

Directe wenkbrauwlift of klassieke wenkbrauwlift

Directe wenkbrauwlift


Laterale wenkbrauwlift volgens Fogli
Onder plaatselijke verdoving wordt de voorhoofdshuid gelift en brengt de plastisch chirurg de wenkbrauwen in de gewenste positie. Vervolgens wordt de overtollige huid verwijderd en de onderlaag verankerd met hechtdraad.


Coronale of Open voorhoofdslift
Deze methode is zeer geschikt voor mensen met een laag voorhoofd of erg hangende wenkbrauwen. Tijdens de ingreep wordt de voorhoofdshuid onder algehele narcose van het onderhuidse weefsel losgemaakt en strakgetrokken. De huid en ook de wenkbrauwen worden hierbij gelift. Het litteken loopt midden over het hoofd van oor tot oor en wordt door de haren gecamoufleerd. Door het verwijderen van overtollig huid bij de Coronale voorhoofdslift wordt het voorhoofd meer naar achter verplaatst en hiermee ook de haargrens. Tevens worden de wenkbrauwen gelift.

Coronale voorhoofdslift

Coronaal

Endoscopische voorhoofdslift

Endoscopisch


Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift
Met de Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift worden, de voorhoofdshuid, de wenkbrauwen en de voorhoofdsspier van binnenuit losgemaakt van het bot en naar boven verplaatst. De voorhoofdshuid, voorhoofdsspier en wenkbrauwen worden vervolgens als geheel gelift. De haargrens verschuift hierbij minimaal. Onder de huid wordt een speciaal draad aangebracht die ongeveer binnen 6 maanden vanzelf oplost en na die tijd behoudt de huid zijn positie. De littekens zijn bij de Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift klein en weggewerkt in het haar. Deze ingreep vindt onder algehele narcose plaats.

Voorhoofdslift of wenkbrauwlift bij Kliniek Veldhoven

Wilt u van uw hangende wenkbrauwen en verslapte voorhoofdshuid af? De plastisch chirurg kan met u de verschillende mogelijkheden bespreken in een consult. In een persoonlijk consult wordt besproken welke methode voor u geschikt is, de behandeltijd en het te verwachten resultaat. Neem telefonisch contact met ons op (040) 295 42 43 of maak direct online een afspraak via het contactformulier. Voor een prijsoverzicht zie wenkbrauwlift kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in oorchirurgie
  • Hoge kwaliteit van zorg
  • Laagdrempelig en toegankelijk

Veelgestelde vragen

Zie ik er na een voorhoofdslift anders uit?

De huid van het voorhoofd zal veel strakker zijn, met minder rimpels, en de wenkbrauwen zullen wat hoger staan. Door de laaghangende wenkbrauwen te liften kan de vermoeide of sombere uitstraling verdwijnen.

Hoe zie ik er na de ingreep uit?

Na de voorhoofdslift kan het gebied rondom de wenkbrauwen en ogen blauw en flink gezwollen zijn. Dit kan circa 1 tot 2 weken aanhouden.

Waar dien ik na de behandeling rekening mee te houden?

U mag gedurende 4 weken niet sporten, onder de zonnebank, naar de sauna of in bad. Verder dient u één week niet uw haren te wassen en de haren zéér voorzichtig te kammen.

Rimpels op voorhoofd verwijderen middels voorhoofdslift?

Ja, dat is mogelijk. Met een voorhoofdslift wordt de huid gelift en kunnen de rimpels van het voorhoofd worden gladgestreken. De laaghangende wenkbrauwen worden op normale hoogte gebracht. Indien een kleine correctie voldoet, volstaat wellicht een injectable behandeling met een spierontspanner.

Uw plastisch chirurg

Gerelateerde behandelingen

Eric Auclair facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Platysmaplastiek
Eric Auclair Facelift Kliniek Veldhoven
Liquid Facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
MACS lift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Onderkin liposuctie
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Klassieke facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Wenkbrauwlift
Wenkbrauwlift Kliniek Veldhoven
Mini facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven