Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven

Wenkbrauwlift

Kliniek Veldhoven heeft naast de facelift behandelingen ruime ervaring met de Klassieke wenkbrauwlift, Laterale wenkbrauwlift en Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift. Het zijn beproefde behandelingen die zorgen voor een energiekere en jeugdigere uitstraling. Door veroudering kunnen de wenkbrauwen zakken of de voorhoofdshuid verslappen. Een Klassieke wenkbrauwlift, Laterale wenkbrauwlift of Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift kan nodig zijn.

Gezakte wenkbrauwen

Door verlies van huidelasticiteit zakken de wenkbrauwen, bij de één wat meer dan bij de ander. Hierdoor veranderen de verhoudingen in het gezicht en komen de ogen meer in de schaduw te liggen, wat zorgt voor een vermoeide, sombere of gesloten uitstraling. Een praktisch probleem is dat het uw gezichtsveld kan beperken.

Een energiekere uitstraling

De Klassieke wenkbrauwlift of Laterale wenkbrauwlift kan een oplossing zijn voor gezakte wenkbrauwen. Het gaat om een relatief eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Na de behandeling staan de wenkbrauwen op een natuurlijke plek wat hoger boven de ogen. Dit zorgt voor een open gezicht met een jeugdigere en energiekere uitstraling.

Is een wenkbrauwlift iets voor u?

U kunt het effect van een Laterale lift voor de spiegel uitproberen. Leg de toppen van uw wijsvingers net boven de haren op de buitenste hoeken van uw wenkbrauwen. Trek uw wenkbrauwen dan een stukje omhoog. Dit geeft u een idee van het resultaat van een wenkbrauwlift. Tijdens een persoonlijk consult kunt u uw wensen bespreken met onze plastisch chirurg.

De behandeling

De plastisch chirurg stelt in het consult vast welke methode noodzakelijk is om de wenkbrauw te liften. Er zijn verschillende methoden mogelijk die het huidweefsel mooi strak trekken, zodat de wenkbrauwen op de gewenste plek uitkomen. De verschillende technieken worden toegelicht op de Voorhoofdslift pagina.


Het resultaat

Na de ingreep zal het behandelde gebied gezwollen en gevoelig zijn. Blauwe plekken ontstaan vaak vlak na de ingreep, vooral rondom de ogen. Dit trekt binnen circa 6 weken weg. Het resultaat zal met de tijd verder verbeteren. Na ongeveer 3 maanden is het huidweefsel volledig genezen en na één jaar zijn de littekens volledig tot rust gekomen. Op dat moment is het resultaat definitief. Door de zorgvuldig geplaatste snedes, in de haargrens, zijn de littekens vrijwel onzichtbaar.


Risico’s en herstel

De Laterale en de Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift zijn behandelingen die bij een goede uitvoering vrijwel altijd probleemloos verlopen. Zoals bij elke chirurgische ingreep is er risico op nabloeding en infectie. Specifiek voor deze ingrepen is dat het heffen van de wenkbrauw tijdelijk vertraagd kan zijn door zenuwkneuzing. Ook kunt u enkele dagen last hebben van hoofdpijn. Houd er rekening mee dat u het na de behandeling enkele weken rustig aan moet doen om optimaal te herstellen. Uw plastisch chirurg zal u aanwijzingen en tips geven.

Laat u persoonlijk informeren!

Benieuwd of een Laterale wenkbrauwlift of Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift u het gewenste resultaat kan geven? U bent van harte welkom voor een informatief gesprek met onze plastisch chirurg. Tijdens dit eerste consult kunt u al uw vragen stellen en uw wensen voorleggen. Gebruik het formulier rechtsboven om een afspraak aan te vragen. Voor een prijsoverzicht zie wenkbrauwlift kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in voorhoofd- en wenkbrauwlift chirurgie
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Hoge kwaliteit van zorg
  • Laagdrempelig en toegankelijk

Veelgestelde vragen Wenkbrauwlift

Houd ik littekens over na een wenkbrauwlift?

De littekens worden zoveel mogelijk weggewerkt tussen de haren, hierdoor is het nauwelijks zichtbaar.

Is een wenkbrauwlift zonder operatie ook mogelijk?

Een injectables behandeling kan uw wenkbrauwen liften en geeft een tijdelijk resultaat. Een injectables behandeling dient om de ca. 3 maanden herhaald te worden. Bent u opzoek naar een langdurig resultaat dan kunt u het beste kiezen voor een wenkbrauwlift.

Kan ik een wenkbrauwlift combineren met andere ingrepen?

Een wenkbrauwlift kan gecombineerd worden met een bovenooglidcorrectie of een gezichtscorrectie.

Wanneer kan ik weer gaan werken?

Het is belangrijk dat u 1 tot 2 weken na de behandeling rust neemt en zeker geen inspanningen verricht. Hoe snel u weer aan het werk kunt, is voor een deel afhankelijk van het soort werk dat u verricht.

  • Hoge clienttevredenheid
  • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht

Uw plastisch chirurg

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen

Gerelateerde behandelingen

Eric Auclair facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Voorhoofdslift
Wenkbrauwlift Kliniek Veldhoven
Platysmaplastiek
Eric Auclair Facelift Kliniek Veldhoven
Liquid Facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
MACS lift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Onderkin liposuctie
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Klassieke facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Mini facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven