Figuurcorrectie - Kliniek Veldhoven

Figuurcorrectie

Liposuctie

Vele mannen en vrouwen leiden onder het juk van plaatselijke vetophopingen die hun esthetische vorm verstoren. De vetophopingen kunnen zich op verschillende plekken openbaren: ter hoogte van de buik, heupen, dijen, billen, bovenarmen, bovenbenen en de hals. De plaatselijke verdikkingen kunnen een flinke knauw geven aan uw zelfvertrouwen en uw gevoel voor eigenwaarde, zeker als het niet lukt om met een dieet of meer bewegen de lokale vetophopingen weg te krijgen. Een figuurcorrectie kan een oplossing bieden. Kliniek Veldhoven kan ook u helpen, mits uw BMI (Body Mass Index) onder de 30 is. Ons team van plastische chirurgen, artsen en verpleegkundigen is gespecialiseerd in figuurcorrecties die uw lichaamscontouren weer in balans brengen. Veel cliënten hebben dan ook positieve liposuctie ervaringen.

 

 

Figuurcorrectie door middel van liposuctie

Een plattere buik, slankere dijen, geen dubbele kin of slappe bovenarmen meer. De specialisten in Kliniek Veldhoven kunnen deze problemen verhelpen met een liposuctie of lymfedrainage. Bij een chirurgische liposuctie wordt onder lokale verdoving hardnekkig onderhuids vetweefsel op veilige wijze verwijderd. Vooral vetophopingen aan de rug, buik, dijen, hals en onder de billen zijn goed te behandelen. Na de liposuctie is het behandelgebied weer in lijn met de rest van uw lichaam. U kunt na ongeveer 4 weken uw sportactiviteiten weer oppakken. Het is belangrijk dat u na de ingreep vasthoudt aan een gezonde leefstijl, met een dito eetpatroon en voldoende beweging om uw nieuwe figuur te behouden.

 


Lymfedrainage om zwellingen te verminderen

Om zwelling na de liposuctie behandeling te verminderen, kunt u ervoor kiezen om lymfedrainage behandelingen te ondergaan. Hierbij worden aan de hand van een massagetechniek de lymfevaten gestimuleerd om vocht en afvalstoffen sneller af te voeren. Een lymfedrainage neemt een langere periode in beslag, maar vraagt geen chirurgische ingreep. Het resultaat is afhankelijk van de oorzaak en hoeveelheid onderhuids vocht, maar lymfedrainage zorgt er voor dat een zwelling, bloeduitstorting en pijn in het algemeen sneller minder worden/afnemen. Hoe meer water u erbij drinkt, des te sneller de afvalstoffen uit uw lichaam worden afgevoerd.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een figuurcorrectie zoals een buikwandcorrectie of een mini-buikwandcorrectie? Neem dan contact met ons op via 040 – 295 42 43) of, als u direct een afspraak voor een consult wilt maken, kan dat via onze website. Onze plastische chirurg brengt uw wensen in kaart en geeft aan de hand van een lichamelijk onderzoek aan welk resultaat er kan worden bereikt.

Laat u informeren

Interesse in een liposuctie behandeling? U bent van harte welkom voor een persoonlijk consult. Hierin kunt u de behandeling bespreken met een plastisch chirurg. Dit informatieve gesprek bieden we geheel vrijblijvend aan: u zit dus nergens aan vast. U vraagt een consult aan met het formulier rechtsboven. Voor een prijsoverzicht zie kosten liposuctie.

 

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Uiterst secure behandeling door gebruik van dunne cannule
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Plastisch chirurg gespecialiseerd in liposuctie
 • Hoge kwaliteit van zorg
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Uw plastisch chirurg

 • Hoge clienttevredenheid
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Buikwandcorrectie
Buikwandcorrectie Kliniek Veldhoven
Mini buikwandcorrectie
Mini Buikwandcorrectie Kliniek Veldhoven
Liposuctie
Liposuctie Kliniek Veldhoven
Mommy makeover
Buikwandcorrectie Kliniek Veldhoven
Liposculptuur
Lipostructuur - Kliniek Veldhoven