Buikvet kwijtraken

Voor vele mannen en vrouwen is een dikke buik een dagelijks terugkerende ergernis. Hardnekkig buikvet laat zich helaas niet zo snel verwijderen. Meer lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon helpen natuurlijk om buikvet te verliezen en een slankere buik te krijgen, maar het lukt vaak niet om al het buikvet weg te krijgen. Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in buikvet verwijderen door middel van liposuctie. Het is niet de oplossing om snel af te vallen. Om voor een liposuctiebehandeling in aanmerking te komen, dient uw gewicht redelijk in verhouding met uw lengte te zijn. In de regel wordt aangehouden dat uw BMI (Body Mass Index) niet hoger dan 32 is.

Buikvet verliezen

Buikvet kwijtraken door liposuctie is bij uitstek geschikt voor mannen en vrouwen die geen groot overgewicht hebben, maar wel last hebben van hardnekkige vetophopingen in de buikstreek. Ook als u door oefeningen, sporten en caloriearm eten bent afgevallen, kan het voorkomen dat het buikje aanwezig blijft. Liposuctie is een effectieve methode om dit buikvet te verwijderen en de natuurlijke lichaamslijn te herstellen. De verwijderde vetcellen komen niet meer terug, mits u zich aan een gezonde leefstijl houdt. De operatie om buikvet te verliezen vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Gemiddeld genomen kunt u ongeveer een maand na de behandeling uw sportactiviteiten weer oppakken. Uw lichaam is ongeveer 6 tot 9 maanden na de liposuctie weer helemaal hersteld.

Een buik die weer past bij uw lichaamscontouren

Om buikvet te verliezen, wordt door de ervaren plastisch chirurg van Kliniek Veldhoven een klein buisje ofte wel canule bij u ingebracht en het vet weggezogen. Het is een ingreep die uiterste zorgvuldigheid vraagt en alleen door getrainde specialisten kan worden uitgevoerd. Die zijn in onze kliniek aanwezig. Met een team van plastisch chirurgen, artsen en verpleegkundigen voeren wij jaarlijks ruim 5.000 behandelingen uit met een breed scala aan plastische chirugische behandelingen. Liposuctie is een bijzonder doelmatige behandeling om buikvet te verwijderen. Het resultaat past bij uw lichaamscontouren.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor buikvet kwijtraken door middel van liposuctie? Kliniek Veldhoven is een vertrouwd adres voor vele mannen en vrouwen die graag weer een slankere buik willen hebben. Bel ons op voor meer informatie (040 – 295 42 43) of vraag direct een consult aan met een van onze plastisch chirurgen. U kunt met deze plastisch chirurg uw vragen en verwachtingen bespreken en u krijgt inzicht in wat buikvet verwijderen inhoudt en als resultaat geeft. Voor een prijsoverzicht zie liposuctie prijs.