Figuurcorrectie - Kliniek Veldhoven

Liposculptuur

LiposuctieVeel mensen hebben te maken met vet dat zich op bepaalde plaatsen in het lichaam concentreert. Bekende plekken van vetophoping zijn onder meer de bovenbenen, de buik, de hals, de zadeltassen, de taille en het gebied onder de billen. Door deze ongelijke verdeling van het vetweefsel zal het lichaam zijn eigenlijke proporties verliezen en uit verhouding raken. Om de oorspronkelijke lichaamscontouren weer terug te krijgen, kan een figuurcorrectie door middel van een liposculptuur worden verricht.

Een mooiere lijn dankzij een liposculptuur

Een liposculptuur staat bij veel mensen beter bekend als een liposuctie, en is op het terrein van lichaamscorrecties een van de meest uitgevoerde ingrepen om overtollig vet weg te halen. De behandeling mag echter in geen geval worden gezien als een manier om een eventueel overgewicht snel en eenvoudig te verminderen. Een liposculpture is namelijk in de eerste plaats bedoeld voor het bereiken van een mooiere lijn en het aanpassen van de lichaamsproporties. Het is dan ook van belang dat u bij het ondergaan van een liposuctie uw lichaam tegemoetkomt met een gezonde levenswijze, waarbij voldoende ruimte wordt vrijgemaakt voor beweging en een afgewogen eetpatroon wordt gevolgd.


Een liposculptuur laten uitvoeren

Wanneer u ontevreden bent over uw lichaamscontouren en een liposculpture wilt ondergaan, kunnen we u voorafgaand aan het maken van een consultafspraak vragen om eerst foto’s van het te behandelen gebied op te sturen, zodat u weet of een behandeling mogelijk is zonder onnodig verlies van uw (reis)tijd. Kampt u bijvoorbeeld met overgewicht, dan zult u eerst moeten afvallen. Om te weten of u een geschikte kandidaat bent, mag uw BMI (Body Mass Index) niet meer dan 30 zijn. Bent u geschikt voor de behandeling? Dan zult u worden uitgenodigd voor een oriënterend consult om te bekijken of u in aanmerking komt en of deze ingreep de verhoudingen van uw lichaam zal kunnen verbeteren.

De ingreep wordt verricht door een plastisch chirurg en bestaat uit het aanbrengen van kleine incisies onder plaatselijke verdoving op de lichaamsplaatsen waar het teveel aan onderhuids vet zich bevindt. De vetcellen zullen door het injecteren van de verdovingsvloeistof opzwellen, waarna ze met een dun buisje gemakkelijk kunnen worden opgezogen. Nadat het vet is weggehaald, worden de kleine sneden die in de huid zijn gemaakt gehecht en moet gedurende een aantal weken een drukpak worden gedragen om het genezingsproces te bevorderen.

Liposculptuur

Laat u informeren

Wilt u een liposculpture laten verrichten? Vraag dan een gesprek aan bij Kliniek Veldhoven – telefonisch via 040 – 295 42 43 of direct via onze website. Voor een prijsoverzicht zie liposuctie prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Uiterst secure behandeling door gebruik van dunne cannule
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in liposuctie
  • Hoge kwaliteit van zorg

Uw plastisch chirurg

Gerelateerde behandelingen

Figuurcorrectie
Liposuctie Kliniek Veldhoven
Liposuctie
Liposuctie Kliniek Veldhoven
Mommy makeover
Buikwandcorrectie Kliniek Veldhoven
Dijbeenlift
Dijbeenlift Kliniek Veldhoven
Liposculptuur
Lipostructuur - Kliniek Veldhoven
Buikwandcorrectie
Buikwandcorrectie Kliniek Veldhoven
Lymfedrainage
Lymfedrainage Kliniek Veldhoven