Figuurcorrectie buikwandcorrectie - Kliniek Veldhoven

Vet verwijderen

Vetweefsel is een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam en is onder andere een manier om energie op te slaan. Deze vetopslag gebeurt bij de meeste mensen op specifieke plaatsen in het lichaam, zoals de buik, de bovenbenen, de zadeltassen, de taille en de billen. Bij sommige mensen komt het echter voor dat dit vet zich overmatig ophoopt en daarmee de lichaamslijn ernstig verstoort. De verhoudingen van het lichaam zullen hierdoor uit balans worden gebracht. Een veelgebruikte manier om dit evenwicht weer te herstellen en de contouren te verbeteren is door vet te verwijderen door middel van een liposuctie of liposculptuur. Dit is als veilige en beproefde behandeling een van de meest toegepaste chirurgische ingrepen om een gelijkmatigere lijn te krijgen. Omdat een liposuctie altijd op een specifieke plaats van het lichaam wordt uitgevoerd, is vet weghalen geen methode om in korte tijd uw overtollige pondjes kwijt te raken. Het is bovendien van belang dat u het lichaam ondersteunt door gezond te leven, regelmatig te bewegen en uw voeding zorgvuldig te kiezen. Volgt u deze raad op, dan zal in combinatie met vet wegzuigen een maximaal rendement kunnen worden behaald.

Betrouwbare kliniek voor vet verwijderen

Als u de lijn van uw lichaam wilt corrigeren en een professionele behandelpraktijk zoekt waar men vet kan weghalen, dan is Kliniek Veldhoven het adres voor u. Voordat tot een liposuctie kan worden besloten, moet u wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo mag bijvoorbeeld uw Body Mass Index (BMI) niet hoger zijn dan 32 en dient u in geval van overgewicht dus eerst af te vallen. Tijdens de liposuctie brengt de behandelend chirurg subtiele insneden aan in de opperhuid en wordt een verdovingsvloeistof in het vetweefsel direct onder de huid gespoten. Door middel van een klein buisje worden de vetcellen verwijderd, waarna de incisies worden gehecht. Doordat deze uiterst klein zijn, zal de ingreep vrijwel geen zichtbare littekens achterlaten. Voor het herstel van de weefsellagen moet u gedurende een aantal weken echter wel een drukpak dragen.

Door vet te verwijderen worden de contouren verbeterd

Bent u niet tevreden met uw lichaamscontouren en wilt u vet weghalen? Neem dan contact met Kliniek Veldhoven op, telefonisch via 040 – 295 42 43 of direct via onze website, voor een oriënterend consult. Voor een prijsoverzicht zie liposuctie prijs.