Goede zorg is veilige zorg

Goede zorg is veilige zorg

Kliniek Veldhoven volgt de coronarichtlijnen van het RIVM en wij staan ook in deze tijd voor u klaar. Hier leest u welke gedrag- en omgangsregels wij hanteren:

Maximaal 1 begeleider
We hopen op uw begrip en doen dit voor uw en onze veiligheid.

Blijf thuis als u hoest, keelpijn, verkouden of koorts heeft
De dag voor de geplande behandelafspraak vragen we u of u koorts heeft, moet hoesten, keelpijn heeft of verkouden bent. Daarnaast stellen we u ook de vraag of er personen in uw thuisomgeving zijn met dergelijke klachten. Als u allen klachtenvrij bent dan kan de behandeling bij ons in de kliniek doorgaan. We stellen uw bezoek uit als u of andere personen in de thuisomgeving deze gezondheidsklachten hebben.

Kom niet vroeger dan noodzakelijk (5 min voor aanvang afspraak)
Wij verzoeken u zoveel mogelijk buiten de kliniek te wachten. U mag 5 minuten voorafgaand aan het afgesproken tijdstip van uw afspraak de kliniek betreden.

Draag een mondkapje
Wij vragen u om een mondkapje te dragen in onze kliniek.

Desinfecteer uw handen
Goede handdesinfectie helpt om de verspreiding van het virus te voorkomen. Desinfecteer uw handen voor uw bezoek aan de kliniek met behulp van onze desinfectiepompen.

Geen hand, een vriendelijke groet mag altijd
Voor u en onze veiligheid schudden we geen handen, maar verwelkomen u met een vriendelijke groet.

Pin/contactloos? Ja, graag!
Vermijd contact met contant geld en betaal bij voorkeur met pin of contactloos. Bij contante betaling kan enkel gepast worden betaald.

Draag zorg voor uzelf en zo ook voor anderen.