Haartransplantatie - Kliniek Veldhoven

Haartransplantatie

Een volle haardos wordt vaak geassocieerd met een jeugdige, vitale en gezonde uitstraling. Haaruitval wordt door vele mannen en vrouwen als zeer vervelend ervaren en kan leiden tot minder zelfvertrouwen en een lager zelfbeeld. Het haar wordt dunner of er kunnen kale plekken op uw hoofdhuid ontstaan, waar geen haargroei meer aanwezig is. Deze situatie hoeft u niet langer te accepteren. Met een haarimplantatie kunt u weer een vollere en gelijkmatiger verdeelde haardracht creëren, met een blijvend resultaat.

Met een haarimplantatie uw jeugdige en vitale uitstraling terug

Kliniek Veldhoven heeft als toonaangevende kliniek veel ervaring in het inbrengen van haarimplantaten volgens de FUE-methode. De techniek is zo verfijnd, dat uw haardracht na de haarimplantatie een natuurlijke aanblik heeft. Deze wijze van techniek is heel effectief en werkt als enige methode ook op die gebieden waar al helemaal geen haar meer groeit.Er bestaan naast deze techniek, ook middelen die na een haartransplantatie de haargroei versnellen.

Haaruitval camoufleren met haarimplantaten

De meest voorkomende oorzaak van structurele haaruitval is erfelijke kaalheid oftewel alopecia androgenetica. Hierbij houden de haarzakjes het hormoon DHT vast, dat de opname van voedingstoffen blokkeert en vervolgens tot een remming en stop van de haargroei leidt. De gevolgen van deze aandoening zijn met haarimplantaten te camoufleren. Andere oorzaken voor een verlies van de natuurlijke haargroei kunnen stress, een slecht voedingspatroon, tekort aan vitaminen, hormonale veranderingen of een ziekte zijn. De kaalheid toont zich voornamelijk bij de haarlijn, kruin en inhammen.

Hernieuwde haargroei op kale plekken met de FUE-methode

Bij de FUE-haarimplantatie worden haarwortels oftewel grafts uit de haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd verwijderd en vervolgens op de kale behandelplek weer ingebracht. De haarzakjes in de haarkrans zijn niet gevoelig voor haaruitval haaruitval omdat ze niet gevoelig voor het hormoon DHT zijn. De haren uit het donorgebied behouden hun genetische eigenschappen en blijven dus een leven lang groeien. De haarwortels worden één voor één met een micronaald of klein boortje uit de haarkrans gewonnen en getransplanteerd. Hierdoor blijft er geen litteken achter zoals bij de FUT techniek wel het geval is.

Het inbrengen van haarimplantaten door de gespecialiseerde team van Kliniek Veldhoven is een poliklinische behandeling. U mag dus na de behandeling weer naar huis. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een haartransplantatie en de haarimplantatie kosten? Bel ons op (040 – 295 42 43) voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een consult. U kunt al uw vragen over een haartransplantatie stellen aan onze specialisten en advies krijgen over wat het effect bij u zal zijn. Vele cliënten gingen u al voor. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar haartransplantatie kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Extra aandacht voor natuurlijk resultaat, de optimale haargroeirichting en maximale haardichtheid
 • Verpleegkundig team gespecialiseerd in FUE
 • Elektrisch boren voor de beste kwaliteit
 • Consult zonder verdere verplichtingen

ZKN

Uw specialistisch team

 • Géén FUT-behandeling i.v.m. groot litteken
 • Blijvend resultaat
 • Hoge clienttevredenheid
 • Prijs is op basis van de transplantaten en niet op het aantal haren
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Hoge kwaliteit van zorg

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn haartransplantatie litteken laten verwijderen?

Bent u in het verleden middels de FUT techniek geholpen en heeft u na deze haartransplantatietechniek een groot breed litteken overgehouden dan bent u bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres. Wij kunnen middels de FUE techniek het litteken opvullen met getransplanteerd haar, waardoor het litteken minder zichtbaar is. Indien u wilt weten wat de mogelijkheden zijn van reconstructieve haarchirurgie, maak gerust een afspraak voor een consultgesprek.

Is het na de behandeling zichtbaar dat ik een haarimplantatie heb ondergaan?

Na de behandeling kan er zwelling ontstaan ter hoogte van het voorhoofd. Deze zwelling houdt over het algemeen 3 tot 5 dagen aan. Ook zijn er kleine wondjes zichtbaar op uw achterhoofd en in de zone waar de haren teruggeplaatst zijn. Deze wondjes zijn na 1,5 tot 2 weken verdwenen.

Wanneer mag ik mijn haren na de behandeling verven?

U mag na 2 weken weer naar de kapper en na 6 weken mag u uw haren weer verven.

Kan ik na de behandeling zelf naar huis rijden?

Uw rijvaardigheid is op de dag van de behandeling sterk verminderd. Het is aan te raden dat u wordt opgehaald of een taxi neemt.

Haarimplantatie inhammen: wat zijn de bijzonderheden?

Bij een haarimplantatie van de inhammen wordt er rekening gehouden met haardichtheid, de haargroeirichting en het ontwerpen van een natuurlijke haarlijn, passend bij de cliënt. Tijdens het consultgesprek wordt samen met de cliënt een haarlijn ontworpen en op basis daarvan wordt er door de cliënt gekozen voor een passende haardichtheid.

Is een haarimplantatie van de wenkbrauwen mogelijk?

Kliniek Veldhoven behandelt de wenkbrauwen enkel reconstructief. Wanneer er bijvoorbeeld door een litteken geen haar meer groeit kan de specialist in dit gebied haar implanteren. Staan er over de gehele wenkbrauw nagenoeg geen haren, doordat er vroeger teveel is geëpileerd dan kan een wenkbrauw na een haartransplantatie er onnatuurlijk uit komen te zien. Als u wilt weten wat voor u de mogelijkheden met betrekking tot een wenkbrauwimplantatie zijn kunt u een consultgesprek inplannen met de specialist.

Wat kost een haarimplantatie?

Een overzicht van de prijzen vindt u op onze site.

Waarom moet het gebied waar de transplantaten worden ontnomen uitgenomen geschoren worden?

Het instrument waarmee een transplantaat wordt uitgenomen, dient over het transplantaat geschoven te worden, dit is niet mogelijk bij lange haren.

Gerelateerde behandelingen

FUE haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Reconstructieve haarchirurgie
Haardichtheid
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Micro Hair Pigmentation
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven

Ook interessant om te lezen