Haartransplantatie - Kliniek Veldhoven

Haargroei versnellen

Haarproblemen spelen vaak tussen het 25e en 40e levensjaar. Soms maken ze u ontevreden over uw eigen lichaam. U wordt langzaam kaler en heeft mogelijk last van haaruitval. Er kunnen verschillende oorzaken worden aangewezen. De leeftijd speelt een belangrijke rol en soms leidt stress tot een bepaalde mate van haaruitval.

Haarlijn opvullen: de FUE-methode

De haargroei versnellen in slechts enkele dagen

Er zijn verschillende middelen die de haargroei stimuleren. Bijvoorbeeld de medicijnen Minoxidil en Finasteride, die vaak voor de behandeling van haaruitval in een vroeg stadium worden voorgeschreven. Ook kan deze medicatie de haargroei versnellen na een haarimplantatie. In tegenstelling tot veel andere medicijnen die worden ingezet om haargroei te bevorderen, bevat Minoxidil lotion geen hormonen en heeft het geen invloed op de hormoonhuishouding. Finasteride remt de werking van DHT, hierdoor kan het haarverlies stoppen en de haargroei stimuleren of de haargroei versnellen. Het is vooral werkzaam op het aangedane gebied, dus de kruin en de voorkant. De hergroei van het haar is minimaal en de effecten van deze medicijnen zijn niet zo zichtbaar als bij een haartransplantatie. Daarnaast worden middelen als Finasteride, een haarverdikkings- of camouflagemiddel, aangeboden. Finasteride wordt als tussenoplossing voor een haartransplantatie gebruikt of voor wie dikker en voller uitziend haar wil. Het product bestaat uit vezels die zich aan het haar binden, waardoor het haar dikker lijkt.

Haartransplantatie met een slimme techniek

Kliniek Veldhoven past een geavanceerde wijze van haartransplantatie toe. Haarzakjes worden gewonnen uit de gebieden op uw hoofd die goed met haar zijn begroeid en verplaatst naar de kaal geworden plekken. U begrijpt dat dit een uiterst effectieve manier is om de haargroei te versnellen. Wij gebruiken bij haartransplantaties de FUE-techniek, waarbij de haarzakjes met een speciale naald worden geprepareerd. De FUE-techniek om de haargroei te stimuleren, heeft als groot voordeel dat deze techniek geen littekens achterlaat. Wordt de methode gecombineerd met de MHP-techniek, dan lijkt het contrast tussen haar en hoofdhuid nog minder. Deze methode van haartransplantatie neemt meestal één à twee dagen in beslag. Haargroei bevorderen lukte nog niet eerder in zo’n korte tijd! De specialisten van Kliniek Veldhoven inventariseren eerst uitgebreid uw verwachtingen. Op basis van uw exacte wensen om de haargroei te versnellen, komen zij met u tot een persoonlijk behandelplan.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Extra aandacht voor natuurlijk resultaat, de optimale haargroeirichting en maximale haardichtheid
 • Verpleegkundig team gespecialiseerd in FUE
 • Elektrisch boren voor de beste kwaliteit
 • Consult zonder verdere verplichtingen

ZKN

Uw specialistisch team

Gerelateerde behandelingen

Graft calculator
Haar Grafcalculator
Herstel na haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
FUE haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Beste haarkliniek
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Haartransplantatie is blijvend
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Haardichtheid
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Reconstructieve haarchirurgie
Micro Hair Pigmentation
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
 • Hoge clienttevredenheid
 • Blijvend resultaat
 • Prijs is op basis van de transplantaten en niet op het aantal haren
 • Géén FUTbehandeling i.v.m. groot litteken
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Hoge kwaliteit van zorg
 • Laagdrempelig en toegankelijk