Haartransplantatie - Kliniek Veldhoven

Haarproblemen

Veel mensen ervaren het als een taboe om te spreken over onzekerheden over hun eigen lichaam, zoals haarproblemen. Misschien herkent u dit. Als u last heeft van haarproblemen dan hoeft u daar echter niet mee te blijven zitten. Kliniek Veldhoven biedt behandelingen die werken tegen allerlei soorten problemen met haar. Vanzelfsprekend verstaan wij daar vooral haaruitval en ongewenste haargroei onder. Dergelijke problemen zijn goed te behandelen en we schetsen u daarvoor graag verschillende opties.

Ons doel is dat u weer vol zelfvertrouwen en met tevredenheid in de spiegel kunt kijken. Niemand zou zich immers ongelukkig moeten voelen met zijn of haar eigen lichaam. Revolutionaire behandelmethoden tegen haarproblemen brengen meer tevredenheid met uw lichaam binnen handbereik. In alle gevallen kunt u rekenen op een persoonlijk advies en behandelplan en de best denkbare zorg. Wij schetsen u vooraf een duidelijk beeld van de behandeling en de mogelijke resultaten daarvan.

Soorten haarproblemen

Zoals gezegd zijn het met name haaruitval en ongewenste haargroei die onder haarproblemen worden verstaan. Haarverlies kan zich op verschillende manieren manifesteren. Veelvoorkomend is daarbij de terugtrekkende haarlijn. Iets dat op zichzelf geen probleem hoeft te zijn en vaak ook onvermijdelijk is. Toch kan dit op zeer jonge leeftijd al optreden of sneller gaan dan u lief is. In dergelijke gevallen zijn er zeer goede resultaten mogelijk met haartransplantaties, waarbij haren en hun wortels duurzaam worden getransplanteerd naar het kalende gebied. Tegen ongewenste haargroei is ook veel te doen. Enkele laserbehandelingen kunnen de overgrote meerderheid van de ongewenste haren permanent verwijderen.

Een behandeling bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven is een hoogwaardige en gespecialiseerde kliniek waar gecertificeerde artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten actief zijn. Ons specialisten omvat diverse specialisten om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Onze specialisten behandelen uw haarproblemen en bieden daarvoor onder meer de volgende behandelopties:

Vrijblijvend consult

Heeft u te maken met een van deze klachten of wilt u meer weten over onze behandelmethoden en hun resultaten? Aarzel dan niet een neem contact op met Kliniek Veldhoven via 040 – 295 42 43. Wij gaan graag met u in gesprek over uw problemen en komen met een advies en behandelplan op maat.

  • Klantbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
  • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
  • Géén IPL
  • Behandelplan op maat
  • Permanente haarvermindering
  • LightSheer diodelaser is de 'Gouden Standaard'
  • Soprano ICE laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

Uw specialist

Gerelateerde behandelingen

FUE haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Haarimplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Laserbehandeling
Laserepilatie Kliniek Veldhoven
Laser ontharen
Laser ontharen Kliniek Veldhoven