Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Alopecia

Een hoog percentage mannen krijgt tussen het 25e en 40e levensjaar te maken met haarverlies. Deze mannelijke variant van (toenemende) kaalheid wordt wel aangeduid met de naam Alopecia Androgenetica (mannelijk type kaalheid). Bij Kliniek Veldhoven helpen wij u graag om toenemende kaalheid op het hoofd te verhelpen. Onze medisch specialisten zijn in staat om u een zeer betrouwbare, definitieve oplossing aan te bieden. Daarnaast zijn er ook tussenoplossingen en aanvullende behandelingen mogelijk.

Kliniek Veldhoven behandelt volgens de FUE methode

Niet elke man stoort zich aan een terugtrekkende haarlijn en verdunning van de haardos. Toch wordt de afname van het hoofdhaar vaak gezien als minder gewenst. Voor veel mensen is dit genoeg reden om af te willen rekenen met kale plekken. Kaalheid veroorzaakt door Alopecia Androgenetica (mannelijk type kaalheid) kan op succesvolle wijze worden verholpen met een haartransplantatie. Het transplanteren van haar wordt in Nederland op verschillende manieren gedaan. In sommige klinieken wordt de FUT methode toegepast. De chirurg snijdt dan een stuk hoofdhuid weg op een goed behaarde plek en wint hieruit de haarzakjes. Deze worden vervolgens op een kale plek op het hoofd weer teruggeplaatst. Kliniek Veldhoven is geen voorstander van deze techniek omdat de FUT methode een groot litteken achterlaat.
Een meer geavanceerde methode om Alopecia Androgenetica (mannelijk type kaalheid) te verhelpen is een FUE haartransplantatie. Een FUE haartransplantatie laat geen groot litteken na. Onze specialist gebruikt een plaatselijke verdoving en ‘oogst’ een groot aantal haarzakjes met een holle naald. Op kale plekken worden deze haarzakjes vervolgens weer in de hoofdhuid geplaatst. Zonder een groot litteken achter te laten wordt gezond haar op het hoofd verplaatst. Het resultaat is blijvend, want door de genetische aanleg die deze haren bezitten, zijn ze ook in de toekomst niet voorbestemd om uit te vallen.

Tussenoplossingen en aanvullende behandelingen

Misschien bent u nog niet toe aan deze behandeling, maar wilt u wel graag het dunner wordende haar camoufleren. Ook dan biedt Kliniek Veldhoven u een unieke oplossing om uw Alopecia Androgenetica (mannelijk type kaalheid) te maskeren. Een praktisch middel dat in Nederland exclusief door Kliniek Veldhoven kan worden verstrekt, is de haarverdikker . U strooit deze zeer geavanceerde haarverdikker heel eenvoudig over uw haardos heen. De keratine haarvezels binden zich aan het natuurlijke haar en maken in een halve minuut uw haardos voller.  wordt in 8 verschillende kleuren aangeboden en past dus bij ieder haartype en haarkleur. Het middel is al gauw 30 tot 50 procent voordeliger dan vergelijkbare middelen op de markt zijn. De statisch geladen vezels hechten zich bijzonder effectief, maar laten zich ook eenvoudig weer uit het haar wassen.

Kliniek Veldhoven heeft alle kennis en vaardigheden in huis om optredende Alopecia Androgenetica (mannelijk type kaalheid) te verhelpen. Wilt u graag meer weten over de FUE haartransplantatie of heeft u belangstelling voor een aanvullende oplossing, neem dan hierover gerust contact met ons op.