Haartransplantatie - Kliniek Veldhoven

Haaruitval

Het is een veelvoorkomend, maar toch weinig benoemd probleem bij zowel mannen als vrouwen: haaruitval. Uitval van het hoofdhaar kan als zeer vervelend worden ervaren en kan zelfs uw zelfvertrouwen verminderen. De oorzaken van haaruitval zijn divers. Meestal is leeftijd de oorzaak van haarverlies, maar er zijn enorme verschillen tussen mensen. In principe is het een natuurlijk fenomeen dat niets zegt over uw verdere gezondheid en levensstijl. En net zo belangrijk: het is goed te behandelen. Kliniek Veldhoven heeft al veel mensen die last hebben van haaruitval aan een goed resultaat geholpen. Ook u kunt profiteren van deze behandeling.

Oorzaken haaruitval

Veel mensen schamen zich voor haarverlies en gaan er ten onrechte van uit dat zij hier zelf de oorzaak van zijn of er iets aan hadden kunnen doen. De oorzaak van haarverlies ligt echter zelden bij u. In vrijwel alle gevallen is haaruitval een natuurlijk proces dat zich bij sommige mensen nou eenmaal eerder voordoet dan bij anderen.

Haartransplantatie

Kliniek Veldhoven maakt bij haartransplantaties gebruik van de zogeheten FUE-techniek. Deze manier van haartransplantatie bestaat uit het individueel opnieuw verplaatsen van haren. Dit biedt als voornaamste voordelen dat het geen zichtbare littekens achterlaat en daarnaast leidt tot een natuurlijk ogend resultaat. Zeker wanneer u deze methode combineert met MHP – een techniek waarbij extra pigment het contrast tussen het haar en de hoofdhuid vermindert, wat het haar voller doet ogen. In feite worden er haarstoppels getatoeëerd op de hoofdhuid, wat het natuurlijke effect van haarstoppels nabootst. Wanneer u een haartransplantatie en eventuele aanvullende behandelingen heeft ondergaan bij Kliniek Veldhoven waarborgt een goede nazorg bovendien een optimaal en duurzaam resultaat. Naast deze behandelingen behoren ook het haargroeimiddel Rogaine of het haarproduct  tot de mogelijkheden.

Laat u behandelen tegen haaruitval door Kliniek Veldhoven

Wanneer u met uw problemen aanklopt bij Kliniek Veldhoven dan weet u zich verzekerd van een specialist op het gebied van haarverlies. Wij nemen uw wensen en verwachtingen uitvoerig met u door en komen met een advies op maat. Een persoonlijk behandelplan, uitgevoerd door onze eigen artsen en specialisten, waarborgt een goede behandeling. Een behandeling waarvan u mag verwachten dat deze een natuurlijk ogend eindresultaat oplevert, zonder zichtbare littekens. Haartransplantatie leidt tot resultaten die andere behandelmethoden kwalitatief niet kunnen bieden.

Wilt u meer weten over onze behandelingen tegen haarverlies? Kampt u zelf met haaruitval? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven. U kunt ons bereiken via 040 – 295 42 43. Graag maken wij een afspraak om uw problemen en behandelopties te bespreken.