Hair fiber prijs

Onderstaande producten kunt u hier bestellen.

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Haarverdikker

Dun haar of dunner wordend haar wordt door veel mensen als vervelend ervaren. Bij de meeste mensen begint haarverlies pas op latere leeftijd, maar ook rond de 30 kan het al wel eens inzetten, met onzekerheid als gevolg. Wilt u een vollere haardos, maar geen haartransplantatie of overweegt u dat pas op de langere termijn? In dat geval is een hair fiber een mogelijkheid om dun haar een vollere aanblik te geven. Wij vertellen u graag meer over het middel, zoals de werking ervan en de hair fiber prijs.

Wat is ?

 is een haarverdikker die bestaat uit keratine haarvezels. Het middel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en beschikbaar voor iedere kleur haar. Binnen een minuut kunt u uw haar voller en dikker maken. De vezels zijn gemaakt van natuurlijke eiwitten die ook in uw eigen haar zitten. Ze binden zich snel aan uw haar en geven u daardoor een vollere haardos. Gelet op het feit dat de vezels zich moeten binden, is het product niet geschikt om volledig kale plekken te behandelen, er moet voldoende eigen haar aanwezig zijn.  is een camouflagemiddel dat een cosmetische oplossing biedt om dun of dunner wordend haar een vollere aanblik te geven. De vezels zijn geurloos en doorzichtig en geven niet af. Om uw haarkleur zo goed mogelijk te benaderen is  verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren; van grijs tot zwart. De vezels zijn ook van dichtbij niet zichtbaar in het haar, waardoor het behandelde haar een natuurlijke look heeft en houdt. Voor een volumineuzer kapsel is  de oplossing. Het product is ideaal om te gebruiken voor iedereen die aan het sparen is voor een haartransplantatie.

Hoe gebruikt u ?

 kan op ieder moment worden aangebracht en dient dagelijks te worden gebruikt. Voor de behandeling moet het haar droog en in model worden gebracht. Het gebruik van haargel of een aanverwant artikel is geen probleem. Vervolgens strooit u  over de gewenste plaats totdat deze volledig is bedekt. Door de handige verpakking kan er zowel een smal als een breed gebied worden behandeld door de verticaal of horizontaal te houden. Door af en toe met de vlakke hand tussen het strooien op de behandelde haren te duwen, zorgt u ervoor dat de vezels ook lager op de haren terechtkomen om de meest natuurlijke invulling te bereiken. Binnen een minuut hechten de vezels zich aan uw haar en heeft u een voller kapsel. Met een finisher kunt u het kapsel nog beter in model houden en is het ook beter bestand tegen regen en wind.  is eenvoudig weer uit te spoelen met shampoo. Indien u wondjes op de hoofdhuid heeft, wordt het gebruik van  afgeraden.

 prijs bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven biedt haartransplantaties aan volgens de FUE methode.  is een middel dat een uitstekende tussenoplossing vormt en kan ook gebruikt worden in de periode voorafgaand aan de transplantatie. Benieuwd naar de prijs? Via onze kliniek kunt u dit innovatieve middel bestellen. Tob niet langer over dun haar, maar neem contact met ons op voor meer informatie.