Overbeharing vrouw

Haren op de bovenlip, okselhaar en haren op de armen en benen; de meeste vrouwen vinden het niet mooi. Vrouwen van jong tot oud willen graag een zo glad mogelijke huid, om er goed verzorgd uit te zien. Waar dat voorheen louter met waxen, harsen, epileren, knippen en scheren gebeurde, is tegenwoordig de laserbehandeling sterk in opkomst. Het is een veilige en effectieve methode tegen overbeharing van vrouwen. Kliniek Veldhoven biedt een persoonlijk behandelplan aan, waarbij een keuze kan worden gemaakt tussen de LightSheer diodelaser en de Soprano ICE. De huidspecialist beoordeelt de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij zij de meest effectieve methode kan aanbieden voor een optimaal resultaat. Het wordt veelvuldig toegepast in Kliniek Veldhoven, een drukbezochte kliniek voor plastisch chirurgische en dermatologische behandelingen met ZKN-kwaliteitskeurmerk. Als vrouw met overbeharing wordt u geholpen door gespecialiseerde en ervaren huidtherapeuten, die zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici of huidspecialisten onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar.

Een verzorgd uiterlijk door verwijderen overmatige haargroei

Overmatige of ongewenste haargroei kan zich op vele plekken tonen. Op de schaamstreek, oksels, armen en benen, maar ook op de wangen, bovenlip, hals, kin, borst en buik. Vele vrouwen vinden het terugkerende ritueel van ontharen niet prettig en bovendien tijdrovend. Met de LightSheer diodelaser en Soprano ICE kan de overbeharing bij vrouwen fors worden verminderd en tot stoppen worden gebracht. De haarzakjes worden daarbij met gerichte lichtflitsen van een unieke golflengte vernietigd.

Laserbehandeling effectief tegen ongewenste haargroei bij vrouwen

Overbeharing bij de vrouw valt goed te behandelen. De behandeling kan op elk huidtype worden toegepast, brengt een gevoel van speldenprikken op de huid teweeg en vraagt niet al te veel behandelingen. Met circa 6 tot 8 behandelingen, steeds onderbroken door een tijdsperiode van 6 tot 8 weken, kan de ongewenste haargroei aanzienlijk worden verminderd. Met de laserbehandeling kunnen de specifieke haren worden verwijderd. Donkere haren lenen zich bij uitstek voor laser, daar de laserlichtstralen diep in de pigmentcellen van de haarwortels doordringen en deze kapot maken. Pigmentloze blonde, grijze, witte en rode haren zijn minder geschikt voor deze methode. Het voordeel van de laserbehandeling is dat er meerdere haren tegelijk worden vernietigd. Deze veilige en snelle behandeling is geknipt voor aanpak van overbeharing bij vrouwen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Overbeharing bij vrouwen hoeft tegenwoordig geen probleem meer te zijn. De LightSheer diodelaser en Soprano ICE laser bieden een goede oplossing tegen overbeharing bij vrouwen die er graag verzorgd willen uitzien, met een fraaie bikinilijn, gladde benen en geen haar onder de oksels. Vraag meer informatie bij Kliniek Veldhoven over de behandelmogelijkheden tegen overbeharing bij vrouwen (040 – 295 42 43) of regel via het invullen van het contactformulier op de website direct een consult. Voor een prijsoverzicht zie laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling9.4
 • Jarenlange ervaring met verschillende laserapparatuur
 • In 1 operatie van tatoeage af
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Enige Picolaser om alle kleuren tatoeages te behandelen
 • Snelste tatoeage verwijderingsmethode
 • 100% Verwijderd

ZKN

Wij helpen u graag

 • Hoge clienttevredenheid
 • Complete behandeling: stugge dunne haren
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Haaruitval
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Overbeharing
Overbeharing