Haartransplantatie - Kliniek Veldhoven

Rogaine

Normaal gesproken beginnen de haarproblemen van haaruitval pas op latere leeftijd en dan met name bij de mannen. Het kan echter ook al veel eerder beginnen, zelfs al voor het dertigste levensjaar. Haaruitval wordt vaak als storend ervaren en zeker jongere mensen voelen zich daardoor onzeker over hun uiterlijk. U kunt haaruitval camoufleren met hair fiber. Er bestaan ook meer permanente oplossingen, zoals een haartransplantatie of een haargroeiproduct.

Hoe werkt het haargroeiproduct Rogaine?

Rogaine Foam heeft het bekende product  naar de achtergrond geduwd. Er zijn vele middelen voor haargroei op de markt waarvan het resultaat niet is aangetoond, maar het gunstige effect van het middel op dunner wordend haar bij mannen is klinisch bewezen. Voor vrouwen is er eigenlijk een soortgelijk middel, namelijk Equate. Minoxidil is het actieve ingrediënt in beide producten, maar mannen kunnen een hoger concentratiepercentage van dit ingrediënt hanteren dan vrouwen. In Rogaine zit namelijk 5% Minoxidil, terwijl aan Equate slechts 2% van het ingrediënt is toegevoegd. De foam heeft een positieve werking op de bloedtoevoer, wat ervoor zorgt dat de haarzakjes die kleiner zijn geworden weer tot de normale grootte kunnen groeien. Doordat dit middel dankzij de Minoxidil een sterke stimulans geeft aan de groei van het haar, zal dat laatste ook langer en voller worden. Het effect van Rogaine en Equate zal na ongeveer vier maanden zichtbaar worden. Een continu gebruik zal ervoor zorgen dat het bereikte effect in stand blijft. Het middel is eenvoudig in het gebruik. Het kan gemakkelijk aangebracht worden door de mousse in de handen te spuiten en deze op gelijkmatige wijze over de hoofdhuid te verspreiden. Het is belangrijk dat u na het toepassen van het middel direct uw handen goed wast. Stopt u met de behandeling? In dat geval zal de haaruitval opnieuw beginnen.

Rogaine

Rogaine

Het middel Rogaine

Rogaine is tot nu toe de best presenterende behandeling op het gebied van haargroeiproducten. Het is zeer mild voor de hoofdhuid en doordat het geen propyleenglycol bevat is de kans op jeuk of schilfers zelfs minimaal. Dat maakt dat het ook mogelijk is om het te gebruiken bij een gevoelige hoofdhuid. Daarnaast is de foam ook vrij van parfum en niet vettig. Het kan zonder problemen samen met andere haarverzorgingsproducten gebruikt worden. Het middel is FDA goedgekeurd.

In onze kliniek worden haartransplantaties uitgevoerd en wij beschikken over de kennis die nodig is om u het beste advies te geven. Heeft u vragen over uw haarprobleem? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.