Haartransplantatie - Kliniek Veldhoven

Haarlijn

De uitstraling van uw gezicht wordt door meerdere factoren bepaald. De grootte van de neus, de stand van de ogen, de vorm van de mond en de hoogte van de haarlijn geven karakter aan uw profiel. De schoonheid van een gezicht is echter afhankelijk van de harmonie tussen al deze onderdelen. De verhouding tussen de neus, mond, ogen en haren is hierbij zeer belangrijk. Deze werd al eeuwen terug bedacht door Leonardo da Vinci die leefde van 1452 tot 1519. Eigenlijk werden de juiste verhoudingen al een paar honderd jaar eerder bedacht door wiskundige Fibonacci. In ieder geval kan het gezicht in drie gelijke delen worden verdeeld. Een terugtrekkende haarlijn maakt echter het voorhoofd te lang ten opzichte van de rest van het gelaat. Het gezicht verliest daardoor zijn harmonie met het gevolg dat een deel van zijn aantrekkingskracht verloren gaat. Gelukkig is er een doeltreffende mogelijkheid om de haargrens te verlagen.

 

Haargroei fases

Stadia van haaruitval

Haarlijn opvullen: de FUE-methode

Het opvullen van een haargrens kan op verschillende manieren. Bij Kliniek Veldhoven doen we dat via een FUE haartransplantatie. In tegenstelling tot de FUT-methode ontstaat hierbij geen groot litteken. U wilt immers niet dat een mooie haarlijn ten koste gaat van een breed litteken op het achterhoofd. Het boren van de gaatjes om haarzakjes te winnen gebeurt bij Kliniek Veldhoven door een gespecialiseerd team. Het elektrisch boren heeft een belangrijk voordeel. De specialist kan namelijk echt maatwerk leveren. Er wordt daarbij gelet op de optimale haargroeirichting en de maximale haardichtheid, zodat het resultaat zo natuurlijk mogelijk is. Natuurlijk wordt ook de juiste harmonie van het gezicht door onze deskundige specialist in het oog gehouden. Een goede FUE haartransplantatie zorgt namelijk niet alleen voor een nieuwe haardos, maar brengt ook de harmonie terug in uw gezicht. Het komt er daarom op aan dat de haarlijn op het juiste niveau wordt teruggebracht en het getransplanteerde gebied natuurlijk en zacht in het bestaande haar overloopt.

Bij Kliniek Veldhoven voeren we alleen de FUE haartransplantatie uit.

Het transplanteren van haar met een permanent resultaat

Haarchirurgie is dus eigenlijk een vorm van kunst. Wanneer u uw haarlijn laat verlagen bij Kliniek Veldhoven kunt u rekenen op een deskundige behandeling. Wij kunnen uw haarlijn verlagen met  blijvend resultaat. De getransplanteerde haren vallen niet uit doordat de haren in het donorgebied ongevoelig zijn voor kaalheid. Zij zijn immuun voor het hormoon DHT die de veroorzaker is van haaruitval. De haren worden uit de haarkrans (donorgebied) getransplanteerd naar de terugtrekkende haarlijn. Heeft u last van een terugtrekkende haarlijn? Maak gerust een afspraak voor een FUE haartransplantatie consult. We zullen u dan alles uitleggen over de behandeling en bespreken we uw wensen. Voor een prijsoverzicht zie haartransplantatie kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Extra aandacht voor natuurlijk resultaat, de optimale haargroeirichting en maximale haardichtheid
 • Verpleegkundig team gespecialiseerd in FUE
 • Elektrisch boren voor de beste kwaliteit
 • Consult zonder verdere verplichtingen

ZKN

Uw specialistisch team

Gerelateerde behandelingen

Graft calculator
Haar Grafcalculator
Herstel na haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
FUE haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Beste haarkliniek
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Haartransplantatie is blijvend
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Haardichtheid
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Reconstructieve haarchirurgie
Micro Hair Pigmentation
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
 • Hoge clienttevredenheid
 • Blijvend resultaat
 • Prijs is op basis van de transplantaten en niet op het aantal haren
 • Géén FUTbehandeling i.v.m. groot litteken
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Hoge kwaliteit van zorg
 • Laagdrempelig en toegankelijk