Haartransplantatie - Kliniek Veldhoven

Haartransplantatie is blijvend

Veel mensen krijgen vroeg of laat te maken met haaruitval en kaalheid. Met name overmatige haaruitval voor het dertigste levensjaar is een goede reden om actie te ondernemen. Medicamenten zoals  en  zijn in een vroeg stadium effectief om haaruitval te stoppen, maar zijn niet in staat om nieuwe haargroei te stimuleren. Wilt u haaruitval en kaalheid op een duurzame manier behandelen, dan is een haartransplantatie de enige oplossing. Het effect van een haartransplantatie is blijvend zolang de haarkrans behouden blijft. U hoeft de behandeling dus slechts eenmaal in uw leven te ondergaan per probleemzone. Kliniek Veldhoven geeft zelfs een levenslange garantie op getransplanteerd haar zolang de haarkrans behouden blijft.

Haartransplantatie illustratie rond

Hoe is het mogelijk?

Over het algemeen worden mensen kaal bovenop het hoofd, van het voorhoofd tot aan de kruin. Het haar aan de achterkant en de zijkanten van het hoofd (de krans) is nagenoeg ongevoelig voor haaruitval tot hoge leeftijd. Dit heeft er mee te maken dat het haar bovenop het hoofd van een ander type is dan de rest van het hoofdhaar. Zo is het haar bovenop het hoofd gevoelig voor het hormoon DHT en het haar op de krans niet. De aanwezigheid van een grote hoeveelheid DHT in het lichaam is bij veel mannen de oorzaak van hun kaalheid. Geïmplanteerde haren zijn afkomstig uit de krans, waar de haren zich bevinden die ongevoelig zijn voor DHT. Na een FUE haartransplantatie zijn ook de nieuwe haren bovenop het hoofd ongevoelig voor dit hormoon. Dat betekent dat de levensverwachting van het getransplanteerde even hoog is als het haar op de haarkrans.

Versterkt medicatie het effect van een haartransplantatie?

Een FUE haartransplantatie is een totaaloplossing tegen haaruitval en kaalheid. Dat betekent dat u geen medicijnen hoeft te gebruiken om het effect van de haartransplantatie te ondersteunen of te versterken. Een DHT-blokker is bijvoorbeeld overbodig voor getransplanteerd haar, omdat DHT überhaupt geen effect heeft op het getransplanteerde haar. Er is overigens wel een reden te bedenken om toch medicijnen, te gebruiken na een haartransplantatie. Stel dat u een haartransplantatie heeft ondergaan om een terugtrekkende haarlijn rondom uw inhammen te herstellen. Dan is het oorspronkelijke haar op de rest van uw hoofd nog wel gevoelig voor haaruitval. Door medicatie te gebruiken gaat u het haaruitval tegen voor de gebieden die vooralsnog een acceptabele haardichtheid hebben. Vanwege meerdere bijwerkingen tijdens het gebruik van medicatie zoals Propecia en Finasteride gaat onze voorkeur uit naar Minoxidil. Ons advies is om Minoxidil van het merk Rogaine te blijven gebruiken na de uitgevoerde FUE behandeling.Met Minoxidil zal ook uw algehele haarkwaliteit verbeteren.

Levenslange garantie op haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in haartransplantaties. Ons haarteam dat gespecialiseerd is in haartransplantaties onderscheidt zich door extra aandacht te besteden aan een zo natuurlijk mogelijk resultaat, waarbij de maximale haardichtheid en de optimale haargroeirichting belangrijk zijn voor de meeste cliënten. Wij voeren alleen de FUE haartransplantatie-techniek uit waardoor u geen zichtbare littekens overhoudt aan de behandeling. Het effect van onze haartransplantatie is blijvend. Omdat wij volledig vertrouwen in onze methoden en deskundigheid geven wij een levenslange garantie op het geïmplanteerde haar. Neem contact op met Kliniek Veldhoven voor meer informatie over onze haartransplantaties. Voor een prijsoverzicht zie haartransplantatie kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Extra aandacht voor natuurlijk resultaat, de optimale haargroeirichting en maximale haardichtheid
 • Verpleegkundig team gespecialiseerd in FUE
 • Elektrisch boren voor de beste kwaliteit
 • Consult zonder verdere verplichtinge

ZKN

 • Hoge clienttevredenheid
 • Blijvend resultaat
 • Prijs is op basis van de transplantaten en niet op het aantal haren
 • Géén FUT-behandeling i.v.m. groot litteken
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk
 • Hoge kwaliteit van zorg

Uw specialistisch team

Gerelateerde behandelingen

Graft calculator
Haar Grafcalculator
Herstel na haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Beste haarkliniek
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
FUE haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Reconstructieve haarchirurgie
Haardichtheid
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Micro Hair Pigmentation
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven