Haartransplantatie - Kliniek Veldhoven

Reconstructieve haarchirurgie

Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep waar veel bij komt kijken. Naast actuele kennis over methoden en technieken moet het haarteam zeer zorgvuldig te werk gaan en vaak urenlang achtereen de concentratie behouden. Daarnaast moeten zij een scherp oog hebben voor de esthetische kant van het vakgebied. Dat betekent bijvoorbeeld dat haarlijnen en de groeirichting van de haren zoals weerborstels, die bij cliënten van nature voorkomen, zo natuurlijk mogelijk nagemaakt worden. Al met al is het succes van een haartransplantatie dus zeer afhankelijk van het behandelend haarteam. Het is daarom op de eerste plaats verstandig om alleen in zee te gaan met een haarkliniek, waarbij het team zich enkel bezighoudt met haartransplantaties zoals bij Kliniek Veldhoven. En geen andere behandelingen uitvoert zodat zij zich volledig kunnen concentreren op de haartransplantatie.

Haartransplantatie

Als u een haartransplantatie heeft ondergaan met een onnatuurlijk resultaat of met veel zichtbare littekens tot gevolg, dan kunt u een reconstructieve haarchirurgie overwegen. Kliniek Veldhoven heeft alle kennis en kunde in huis om de gevolgen van eerdere haartransplantatie te corrigeren.

Wanneer is reconstructieve haarchirurgie noodzakelijk?

Reconstructieve haarchirurgie is de oplossing om de gevolgen van een eerdere haartransplantatie met een onnatuurlijk effect of grote littekens te corrigeren. Er zijn meerdere oorzaken mogelijk waardoor een haartransplantatie niet het gewenste resultaat heeft. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van verouderde technieken, gebrek aan ervaring of esthetische fouten. Het gebruik van een verouderde transplantatie-methode met veelal storende littekens tot gevolg. Onervarenheid kan leiden tot inschattingsfouten waardoor er bijvoorbeeld een te lage of te hoge haarlijn ontstaat of de hoek waarin het haar groeit onnatuurlijk oogt.

Welke correcties zijn mogelijk?

Corrigerende haarchirurgie is grofweg onder te verdelen in twee categorieën: het camoufleren van een haartransplantatie FUT litteken en het construeren van een onnatuurlijke haarlijn. Storende littekens kunnen op verschillende manieren gecamoufleerd worden. Wij plaatsen bij Kliniek Veldhoven nieuwe haren in het bestaande litteken. Hierdoor is het litteken vaak al voldoende gecamoufleerd. Mocht het litteken niet geschikt zijn voor FUE transplantatie, dan is een medische tatoeage ook een permanente oplossing om het litteken te camoufleren. Om een onnatuurlijke haarlijn te corrigeren wordt een FUE haartransplantatie uitgevoerd. Indien nodig zullen eerder getransplanteerde haren worden verwijderd. Een litteken met een haartransplantatie camoufleren zal vaak bestaan uit het transplanteren van donorhaar op het litteken. Getransplanteerd haar groeit namelijk uitstekend in littekenweefsel.

Corrigerende haartransplantaties bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven beschikt over een deskundig en ervaren haarteam dat gespecialiseerd is in FUE behandelingen. Onze methoden zijn gericht op een zo natuurlijk resultaat en zo min mogelijk littekens. Daarnaast hebben wij veel ervaring met reconstructieve haarchirurgie. Bent u ontevreden over de haarlijn en de littekens van een eerdere haartransplantatie? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven voor meer informatie over de mogelijkheden van een corrigerende haarchirurgie. In het prijzenoverzicht op onze website vindt u de haartransplantatie kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Extra aandacht voor natuurlijk resultaat, de optimale haargroeirichting en maximale haardichtheid
 • Verpleegkundig team gespecialiseerd in FUE
 • Elektrisch boren voor de beste kwaliteit
 • Consult zonder verdere verplichtingen

ZKN

Uw specialistisch team

 • Hoge clienttevredenheid
 • Blijvend resultaat
 • Prijs is op basis van de transplantaten en niet op het aantal haren
 • Géén FUTbehandeling i.v.m. groot litteken
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Hoge kwaliteit van zorg
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Graft calculator
Haar Grafcalculator
Herstel na haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Haardichtheid
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
FUE haartransplantatie
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven
Micro Hair Pigmentation
Haartransplantatie Kliniek Veldhoven