Kliniek Veldhoven - plastische chirurgie

Hoge klantenbeoordeling

Kliniek Veldhoven onderzoekt al jaren de cliënttevredenheid middels de PREM.

De PREM (Patient Reported Experience Measures)-vragenlijst staat voor een landelijke standaard voor het meten van de patiënt- en cliënttevredenheid aan de hand van ervaringen. Een PREM is een korte vragenlijst voor de cliëten die vraagt naar de ervaringen met het zorgproces.

Onze klantenwaardering is een 9,4.

Waarom patiëntervaringen meten?

Het zichtbaar maken van uitkomsten en ervaringen van zorg draagt bij aan betere zorg en service. Wij kunnen goed monitoren wat de ervaringen van onze cliënten zijn. Ook kunnen we aan de hand van de uitkomsten continue onze service en (zorg)processen bijsturen. Ook voor u als (toekomstige) cliënt kan deze informatie bijdragen aan de keuze voor een behandeling bij Kliniek Veldhoven.

Onze cliënten waarderen vooral onze zorgvuldigheid, veiligheid en professionaliteit.

Zorgvuldigheid en respect:

De behandelingen die wij bij Kliniek Veldhoven uitvoeren is vaak gericht op het verbeteren van het uiterlijk van een cliënt. Het is belangrijk dat de kliniek luistert naar de wensen en verwachtingen van de cliënt daar zorgvuldig en respectvol mee omgaat.

Veiligheid:

Onze kliniek voert (ingrijpende) operaties uit die risico’s met zich meebrengen. Het is essentieel dat wij ons houden aan de beste praktijken en procedures om de veiligheid van de cliënten te waarborgen. Het bieden van hoogwaardige zorg, inclusief zorgvuldige pre-operatieve beoordelingen en postoperatieve zorg, kan de veiligheid van de cliënten verbeteren en de kans op complicaties verminderen.

Ethiek en professionaliteit:

Het is belangrijk wij als kliniek voor plastische chirurgie, cosmetiek, dermatologie en haartransplantatie een ethische en professionele aanpak hanteert bij het uitvoeren van de procedures. Door een hoogwaardige zorg te bieden, inclusief gedetailleerde informatie en oprechte zorg voor de cliënt, kan de kliniek vertrouwen opbouwen bij de cliënt en in de bredere gemeenschap.

Het bieden van hoge kwaliteit van zorg is essentieel voor Kliniek Veldhoven. Het helpen om de veiligheid van de cliënten te verbeteren, de tevredenheid van de cliënten te verhogen en de ethiek en professionaliteit van de kliniek te waarborgen.

Wij helpen u graag