Hoge klantenbeoordeling
Plastische en cosmetische chirurgen
Hoge kwaliteit van zorg
Laagdrempelig en toegankelijk

Huidaandoeningen

Huidaandoeningen en huidproblemen kunnen door het toepassen van diverse intensieve behandelingen goed worden opgelost.

 

Huidaandoeningen – een lichamelijk en mentaal probleem

Huidproblemen zijn veelal in het oog springende ongemakken, die zich afhankelijk van de oorzaak of achterliggende kwaal op verschillende manieren kunnen uiten. Tot de meest voorkomende huidaandoeningen behoren aandoeningen als acne, rimpels, pigmentvlekken, moedervlekken, acne littekens en spinvaatjes. De oorzaken ervan kunnen legio zijn. Veel mensen krijgen in meer of mindere mate met een of meer van deze problemen te maken.

Als een huidkwaal zich openbaart in een ernstige vorm, wordt dit in de regel als een grote impact op het doen en laten ervaren. Vooral wanneer een huidaandoening zich voordoet in het gezicht, op de handen of op de armen, heeft dit voor de meeste mensen veel invloed op hun leven. Uw gemoedstoestand, levensgenot, zelfbeeld en zelfvertrouwen kunnen er in ernstige mate door worden verstoord. Tegenwoordig zijn veel huidaandoeningen gelukkig goed te behandelen. Het zusterbedrijf Mauritskliniek voert een groot aantal behandelingen uit om aangeboren of op latere leeftijd ontstane problemen van de huid op een professionele manier aan te pakken.

Moedevlek laseren

Moedervlekken      verwijderen

 

 

 

 

 

Acne

Acne behandeling

Beproefde oplossingen voor huidproblemen

Met welke huidaandoening u ook te maken heeft, bij Mauritskliniek krijgt u altijd een zorgvuldige behandelmethode die zich in het verleden heeft bewezen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en de beste therapieën. De kliniek beschikt over een vakkundig team, bestaande uit chirurgen, artsen en specialisten, en voert het ZKN-keurmerk. De kliniek heeft voor de vermelde huidaandoeningen dan ook beproefde en verregaande oplossingen, waarbij het resultaat voorop staat. Zo worden bij het bestrijden van acne actief reinigende lotions gebruikt, maar kunnen indien nodig ook methodes als microdermabrasie of fruitzuurpeeling worden ingezet. Het verwijderen van moeder- en pigmentvlekken is een van de meest voorkomende ingrepen. Deze huidproblemen worden behandeld met  behulp van een laser, chemische peeling of via een poliklinische operatie. U kunt altijd een consult voor uw huidproblemen aanvragen – direct via onze website of op 088 628 74 00.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Behandelplan op maat
  • Hoge cliënttevredenheid
  • Laagdrempelig en toegankelijk

ZKN

Uw specialist

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen

Gerelateerde behandelingen

Acne behandeling
Acne littekens
Moedervlekken verwijderen
Moedervlekken verwijderen
Onzuivere huid
Ouderdomsvlekken
Hoge klantenbeoordeling
Plastische en cosmetische chirurgen
Hoge kwaliteit van zorg
Laagdrempelig en toegankelijk