Huidverzorging - Kliniek Veldhoven

Dermaroller

Door factoren als zonlicht en ontstekingen raakt de huid beschadigd. Deze huidbeschadigingen herstellen niet altijd mooi mooi waardoor littekens of een onregelmatige huidstructuur kan ontstaan. Een dermaroller behandeling stimuleert het herstelproces van de huid waardoor u weer een egale en gezonde huid krijgt.

Deze behandeling wordt niet meer bij Kliniek Veldhoven uitgevoerd.

Huidbeschadigingen met dermaroller herstellen

De dermaroller kunt u zien als een rol met fijne naaldjes. Hiermee wordt over de te behandelen huid gerold, waarbij de naaldjes de doorbloeding en de celdeling stimuleren. Na de behandeling herstelt de huid zich snel van de prikjes. Door deze stimulatie maken onze cellen collageen en elastinevezels aan. De toename van deze lichaamseigen stoffen zorgt voor een strakkere en elastischere huid en herstelt op deze wijze de beschadigde huid.

De dermaroller behandeling

De behandeling begint met een intensieve reiniging van uw huid. Hierna begint de huidtherapeut met het gebruik van de dermaroller. De rijen van fijne naaldjes maken prikjes van 0.5 mm tot 1.5 mm diep in de opperhuid en lederhuid. Uw huid wordt ingesmeerd met een verdovende crème waarna er intensief over uw huid gerold kan worden. Na het rollen met de dermaroller zal de huid nogmaals gereinigd worden en wordt er een voedende en kalmerende huidverzorging aangebracht. Het aantal behandelingen varieert per persoon en indicatie. Vraag een eerste consult aan voor een individueel behandeladvies.

Na de behandeling

Uw huid zal zich na de behandeling snel herstellen. Na de behandeling kan uw huid wat rood zien en dit zal enkele dagen aanwezig kunnen blijven. Het is belangrijk om uw huid na de behandeling goed te hydrateren en te beschermen tegen zonlicht. Blijf zoveel mogelijk uit de zon en gebruik een zonnecrème met beschermingsfactor 50. De huidtherapeut geeft u persoonlijk advies over de dagelijkse huidverzorging, passend bij uw huidtype en -probleem.

Persoonlijk consult

De dermaroller brengt bij veel huidproblemen verbetering. Bent u geïnteresseerd in huid verbeterende behandelingen kijk dan ook eens bij een chemische peeling. Hierbij kunnen we oppervlakkig de huid een opfrisser geven en daarnaast vanuit de diepte huidproblemen aanpakken.U krijgt van de huidtherapeut een persoonlijk behandeladvies.

Dit consult bieden we geheel vrijblijvend aan: u zit nergens aan vast. Met het formulier rechtsboven vraagt u een afspraak aan. Voor een prijsoverzicht zie dermaroller behandeling prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Behandelplan op maat
  • Hoge cliënttevredenheid
  • Laagdrempelig en toegankelijk

ZKN

Uw specialist

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen

Gerelateerde behandelingen

Acne behandeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Acne littekens
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Onzuivere huid
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Moedervlekken verwijderen
Moedervlekken verwijderen
Ouderdomsvlekken
Huid Ouderdomsvlekken