Huidverzorging - Kliniek Veldhoven

Littekens verwijderen

littekencorrectie

Het is niet mogelijk een litteken volledig te laten verdwijnen. Wel zijn er behandelmethoden die de zichtbaarheid verminderen of het aanzien van een litteken verbeteren.

Littekens verwijderen

Littekens ontstaan door diepe beschadiging van de huid en problemen bij de wondgenezing. Vaak ervaren mensen een goed zichtbaar litteken als storend of ontsierend. Met een behandeling is het mogelijk uw litteken minder zichtbaar te maken of het aanzien ervan te verbeteren. We onderscheiden verschillende soorten littekens (atrofische, hypertrofische en keloïdale), die elk om een andere aanpak vragen.

Operatieve littekencorrectie

U kunt uw litteken behandelen met verschillende technieken. Wanneer nodig kunt u kiezen voor het operatief verwijderen van littekens. Hierbij neemt de plastisch chirurg het litteken weg, waarna de huidranden opnieuw worden gehecht, wat resulteert in een kleiner en fraaier litteken. De ligging van het litteken kan soms zodanig worden gewijzigd dat het in een huidlijn of een rimpel valt.

Een persoonlijk consult

We kunnen u voorafgaand aan het maken van een consultafspraak vragen om eerst foto’s van het te behandelen gebied op te sturen, zodat u weet of een behandeling mogelijk is zonder onnodig verlies van uw (reis)tijd. Tijdens het persoonlijk consult kunt u uw wensen bespreken met een plastisch chirurg. Tijdens dit gesprek krijgt u uitleg over de geschikte behandelingsmethoden voor uw litteken, inclusief de kosten die daaraan verbonden zijn. Voor een prijsoverzicht zie litteken verwijderen kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Behandelplan op maat
  • Hoge cliënttevredenheid
  • Laagdrempelig en toegankelijk

ZKN

Uw specialist

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de huid eruit na de behandeling?

Na de behandeling kleurt de ouderdomsvlek rood/bruin van kleur. Tevens kan er ook wat zwelling optreden. De dagen na de behandeling wordt de ouderdomsvlek eerst donkerder van kleur, voordat deze in de weken daarna lichter kleurt.

Kan ik in de toekomst meer pigmentvlekken krijgen?

Ja, pigmentvlekken kunnen altijd toenemen. De zon speelt daar een belangrijke rol in.

Hoeveel tijd moet er tussen de behandelingen zitten?

Gemiddeld zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig met een tussenpauze van 8 weken.

  • Hoge clienttevredenheid
  • Laagdrempelig en toegankelijk

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen

Gerelateerde behandelingen

Acne behandeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Acne littekens
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Onzuivere huid
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Moedervlekken verwijderen
Moedervlekken verwijderen