Huidverzorging - Kliniek Veldhoven

Moedervlekken verwijderen

Moedervlekken zijn normaliter goedaardige gezwellen van bepaalde huidcellen. Er is sprake van een opeenhoping van pigmentvormende cellen in de huid. Dit veroorzaakt vlekken die in verschillende maten, vormen en kleuren kunnen optreden. Dit wordt vaak als storend en ontsierend ervaren. Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in moedervlekken verwijderen. Daarbij wordt een onderscheid gemaakt in verheven (bolle) en vlakke moedervlekken. Vlakke moedervlekken kunnen met een laserbehandeling worden behandeld. Verheven moedervlekken kunnen alleen chirurgisch worden verwijderd, deze behandeling voert Kliniek Veldhoven niet uit.

Sommige moedervlekken kunnen kwaadaardig zijn en op huidkanker wijzen. De ervaren medisch specialisten in onze kliniek kunnen deze herkennen en de mogelijkheden van een moedervlek weghalen aangeven. De meeste moedervlekken zijn bruin of zwart van kleur, maar sommige kunnen ook rood of blauwachtig zijn. Ze kunnen aangeboren zijn of tijdens uw levensloop vorm hebben gekregen. Een genetische aanleg met een lichte huid is vaak een oorzaak van de ontwikkeling van moedervlekken, maar ze kunnen ook ontstaan door te veel in de zon liggen of hormonale invloeden.

Moedevlek laseren

Een moedervlek weghalen is een kleine ingreep

De meeste moedervlekken kunnen worden verwijderd door middel van een laserbehandeling. De met laserstralen behandelde moedervlek begint na circa twee weken te vervagen en verdwijnt vrijwel volledig. Twee tot vier behandelingen zijn nodig om een moedervlek met een laser te vervagen. Een uiterlijke verbetering van 75-90% is te behalen.

Verheven en vlakke moedervlekken verwijderen

Wilt u ook van uw storende moedervlekken af? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven. Bel ons gerust op (040 – 295 42 43) of vul uw gegevens in op het contactformulier, rechtsboven op onze website. U kunt gebruikmaken van een persoonlijk consult met een van onze deskundige specialisten. Deze specialist kan u informeren wat een moedervlek weghalen inhoudt, wat in uw specifieke geval de beste behandelmethode is en wat de kosten zijn. U kunt zodoende een weloverwogen keuze maken voor moedervlekken verwijderen. Voor een prijsoverzicht zie moedervlek verwijderen kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Specialist lid van NVH/ANBOS

ZKN

Uw specilaist

Veelgestelde vragen

Kan mijn moedervlek weggelaserd worden

erheven (bol) moedervlekken kunnen chirurgisch verwijderd worden en vlakke (plat) moedervlekken kunnen alleen gelaserd worden

  • Hoge clienttevredenheid
  • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
  • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Acne behandeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Acne littekens
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Onzuivere huid
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Ouderdomsvlekken
Huid Ouderdomsvlekken