Huidverzorging - Kliniek Veldhoven

Huidbehandeling

Effectieve huidbehandelingen voor een jongere en frissere huid.

 

Een vitalere uitstraling door gerichte huidverbetering

Uw huid vertelt wat over uw gemoedstoestand of leeftijd. Uw huid is de spiegel van uw welbevinden en fysieke conditie. Uw gezicht kan met het tellen der jaren gaan tekenen. Uw huid kan een grauwe tint krijgen als u vermoeid bent en zich futloos voelt. Met een huidbehandeling in Kliniek Veldhoven krijgt u weer een frissere huid en vitale uitstraling. Ons team van medisch specialisten beschikt over de vakkennis en jarenlange ervaring om een aantoonbare huidverbetering te realiseren. U heeft daarbij de keuze uit een groot aantal huidverbeterende behandelingen.

U kunt bij Kliniek Veldhoven – dat in het bezit is van het ZKN-kwaliteitskeurmerk en jaarlijks circa 2.000 cliënten op dermatologisch gebied helpt – terecht voor elk type huidbehandeling. Huidtherapeuten behandelen u onder meer voor aanwezige fijne rimpels, acne, littekens, pigmentvlekken, laserontharing, couperose of huidverslapping door het ouder worden. Hierdoor kunt u er ongezond uitzien en ouder lijken dan u in werkelijkheid bent. Onze specialisten kunnen uw grauwe huid weer frisser maken, uw verslapte huid verstevigen of uw acne en pigmentvlekken laten vervagen en verdwijnen. En daarmee een op het oog natuurlijke huidverjonging bewerkstelligen.

Behandelingen die tot een natuurlijke huidverjonging leiden

U wilt een huidverbetering, maar weet niet precies wat te kiezen. De specialisten in Kliniek Veldhoven kunnen u een realistisch en volledig beeld scheppen van de verschillende mogelijkheden tot huidverjonging. Wij bieden diverse doelmatige huidbehandelingen naast operaties of injecties. Er worden alleen behandelingen uitgevoerd die hun waarde bewezen hebben en vrij van risico zijn. U bent in vertrouwde handen, zo leren ook de ervaringen van onze cliënten die we verzamelen op een onafhankelijk platform. U heeft ook geen verwijzing van de huisarts nodig.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een huidbehandeling en huidverbetering in Kliniek Veldhoven? Neem dan contact met ons op. Dan kan zowel telefonisch (040 – 295 42 43) of via het invullen van het contactformulier op onze website. Verstrek uw naam, telefoonnummer en e-mailadres en wij plannen een consult voor u in. Dit biedt u de gelegenheid om met de specialist uw huidprobleem te bespreken, uw huid te laten analyseren en advies te vragen over de meest geschikte behandelvorm en de kosten die hiermee gepaard gaan.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Specialist lid van NVH/ANBOS
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Behandelplan op maat
  • Laagdrempelig en toegankelijk

ZKN

Uw specialist

Gerelateerde behandelingen

Chemische peeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Fruitzuurpeeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Gezichtspeeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Huidverbetering
Huidverbetering Kliniek Veldhoven
Jessner peeling
Huidverzorging Jessner Peeling
TCA peeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Laserbehandeling
Laserepilatie Kliniek Veldhoven
Moedervlekken laseren
Moedervlek Verwijderen
Pigmentvlekken laseren
Pigmentvlekken