Huidverzorging - Kliniek Veldhoven

Huidtherapie

Wanneer u last heeft van huidletsel, een huidaandoening of andere problemen rond de huid ondervindt, is daar in veel gevallen een adequate oplossing voor te vinden. Afhankelijk van de aard en oorzaak van uw klachten kunnen diverse doeltreffende behandelmethoden worden ingezet. Kliniek Veldhoven beschikt over een gerenommeerd behandelcentrum voor huidtherapie, waar gekwalificeerde therapeuten werkzaam zijn. Onze kliniek voert het ZKN-keurmerk, dat in het leven is geroepen om te garanderen dat zelfstandige Nederlandse klinieken professionele kwaliteit leveren op het gebied van medische zorg en medische behandelingen.

Gecertificeerde therapeut voor huidproblemen

Omdat de titel huidtherapeut beschermd is middels de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG), mag een zorgverlener zich alleen als zodanig omschrijven wanneer deze een gespecialiseerde opleiding heeft gevolgd. De hbo-studie ‘Huidtherapie’ duurt vier jaar en als deze is afgerond is het de therapeut toegestaan om specifieke huidklachten te behandelen.U kunt voor allerlei soorten behandelingen en aandoeningen bij een huidtherapeut terecht.Te denken valt aan behandelingen ten behoeve van acne, moedervlekken, ouderdomsvlekken of overbeharing.

Meerdere vormen van huidtherapie

Kliniek Veldhoven biedt behandelingen aan voor uiteenlopende klachten en aandoeningen van de huid. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het verhelpen van de huidaandoeningen acne en acne littekens, couperose, moedervlekken en rimpels. Daarnaast wordt er ook huidtherapie aangeboden voor mensen die een tattoo willen laten verwijderen of voor het tegengaan van ongewenste haargroei. De behandelingen van Kliniek Veldhoven onderdeel van Mauritskliniek omvatten therapieën met een dermaroller, een chemische peeling (bijv. fruitzuurpeeling), microdermabrasie, laser ontharen en het weghalen van tatoeages met behulp van een laser. Onze therapeuten voeren overigens geen ontharingsbehandelingen uit door middel van IPL flitslicht. Zij hebben zich daarentegen juist gespecialiseerd in de meer betrouwbare methoden (laserlicht – LightSheer diodelaser en Soprano ICE) waarin kwalitatief hoogwaardige huidtherapie voorziet.

Therapie voor uiteenlopende huidaandoeningen

Als u acne of andere problemen rond uw huid ervaart, overtollige haargroei wilt laten aanpakken of genoeg hebt van een of meer tatoeages, kunt u zich altijd tot Kliniek Veldhoven wenden. Huidtherapie wordt u aangeboden om uw specifieke klacht te behandelen. Maak een afspraak bij onze kliniek voor een uitgebreid consult.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Specialist lid van NVH/ANBOS
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Hoogwaardige producten van Dermaquest
  • Behandelplan op maat
  • Laagdrempelig en toegankelijk

ZKN

Uw specialist

Gerelateerde behandelingen

Gezichtsbehandeling
Huidverzorging Gezichtsbehandeling
Jessner peeling
Huidverzorging Jessner Peeling
TCA peeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Chemische peeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Huidverbetering
Huidverbetering Kliniek Veldhoven
Fruitzuurpeeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Moedervlekken laseren
Moedervlek Verwijderen
Pigmentvlekken laseren
Pigmentvlekken
Gezichtspeeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Laserbehandeling
Laserepilatie Kliniek Veldhoven