Huidverzorging - Kliniek Veldhoven

Laserbehandeling

Beharing op ongewenste plekken kan erg vervelend zijn. U kunt zich keer op keer zelf ontharen op wat voor manier dan ook, maar dat kost u veel tijd en moeite. Een laserbehandeling biedt een passende oplossing voor uw probleem en zorgt ervoor dat ingegroeide haren en snijwondjes van het scheren tot het verleden behoren. Het bespaart u tijd en u kunt vertrouwen op een gladde huid.

De voordelen van een laserbehandeling

Een laserbehandeling biedt op de lange termijn de meest voordelige oplossing. Voor ontharing heeft u bijvoorbeeld tevens harsen als oplossing. In beginsel lijkt dit goedkoper, maar u zult een behandeling met hars periodiek moeten blijven herhalen. Lasertherapie biedt een betere oplossing en is uiteindelijk goedkoper. Ook met het oog op de kosten van allerlei ontharingsmiddelen die u zichzelf uitspaart. Een permanente vermindering van de beharing neemt gemiddeld 6 tot 8 behandelingen in beslag. In sommige gevallen zullen er meer behandelingen nodig zijn. De LightSheer diodelaser en Soprano ICE waar bij de lasertherapie gebruik van gemaakt wordt, zijn geschikt voor ieder huidtype en kent veel minder bijwerkingen dan bijvoorbeeld bij elektrisch ontharen het geval is

De behandelingen zijn niet pijnloos, maar men ervaart tijdens de behandeling het gevoel van speldenprikken op de huid. Wel dient aangemerkt te worden dat zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven geen laserbehandeling mogen ondergaan. Daarnaast absorberen blonde, witte, grijze, rode en dunne haren te weinig energie, waardoor de haarwortels intact blijven. De laser is niet geschikt voor deze haarkleuren. Wij kunnen niet garanderen dat er nooit meer haar groeit op de behandelde locatie, onder invloed van veranderingen in het lichaam. U kunt bij Kliniek Veldhoven terecht voor een breed scala aan laserbehandelingen, waaronder oksels laseren, bikinilijn laseren, benen laseren, gezichtshaar laseren en bovenlip laseren.

Kliniek Veldhoven: een vertrouwd adres voor lasertherapie

Lasertherapie is een specialisme. Derhalve kan een laserbehandeling niet zomaar door iedereen uitgevoerd worden. De specialisten die een lasertherapie uitoefenen dienen aan verschillende eisen te voldoen. Bij Kliniek Veldhoven worden laserbehandelingen alleen uitgevoerd door specialisten die gespecialiseerd zijn in laserontharen. Naast het feit dat u bij ons de juiste laserbehandeling krijgt staan wij tevens garant voor een goede nazorg.

Ongewenste beharing kan een vervelend probleem vormen. Een probleem waar Kliniek Veldhoven u graag vanaf helpt! Voor een prijsoverzicht zie laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Specialist lid van NVH/ANBOS
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Behandelplan opmaat
  • Hoogwaardige producten van NeoStrata
  • M.n. voor de vette, onzuivere en acne huid en huidverjonging

ZKN

Uw specialist

  • Hoge clienttevredenheid
  • Complete behandeling: stugge en dunne haren
  • Hoge clienttevredenheid
  • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Gezichtsbehandeling
Huidverzorging Gezichtsbehandeling
Jessner peeling
Huidverzorging Jessner Peeling
TCA peeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Chemische peeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Huidverbetering
Huidverbetering Kliniek Veldhoven
Fruitzuurpeeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Moedervlekken laseren
Moedervlek Verwijderen
Pigmentvlekken laseren
Pigmentvlekken
Gezichtspeeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Huidtherapie
Huidverzorging Kliniek Veldhoven