Huidverzorging - Kliniek Veldhoven

Oneffenheden verwijderen

Heeft u storende oneffenheden? Bij Kliniek Veldhoven kunnen deze oneffenheden snel en effectief verwijderd worden. Welke behandeling passend is voor u, is afhankelijk van het type oneffenheid. Met deze behandelmethoden kunnen verschillende goedaardige oneffenheden permanent verwijderd worden.

Zapper

Stoort u zich aan oneffenheden zoals (steel)wratjes of fibromen? Dan kunnen wij u doeltreffend helpen met de Zapper behandeling. De huid wordt doelgericht verhit waardoor er een korstje op de behandelde plek ontstaat. Hieronder ontwikkelt zich een nieuwe, gezonde huid. De omliggende huid wordt niet aan deze warmte blootgesteld.

Curetteren

Heeft u last van ouderdomswratten of Dermatosis papulosa nigra? Laat deze dan op een veilige wijze curetteren. Tijdens het curetteren worden oppervlakkige oneffenheden met een steriel en scherp metalen ringetje (curette) weg geschraapt.

Oneffenheden geschikt voor de behandeling:

ZapperCuretteren
(steel) WratjesOuderdomswratten
FibromenDermatosis papulosa nigra
Bloedblaasjes
Blanke moedervlekken

Behandelingsduur

De behandelingsduur zal afhankelijk zijn van het aantal te behandelen storende oneffenheden. Doorgaans is er na 1 of 2 behandelingen al een goed resultaat. Tussen iedere behandeling is een interval van minimaal 4 weken nodig voor een optimaal resultaat.

Meerdere oneffenheden kunnen in korte tijd worden behandeld. Deze behandeling wordt uitgevoerd door geschoolde en ervaren huidtherapeuten van Kliniek Veldhoven.

 

 

Na de behandeling

Om pigmentvlekken te voorkomen is het belangrijk om de eerste 2 weken na de behandeling de behandelde huid niet bloot te stellen aan de zon en zonnebank. Wanneer u naar buiten gaat kunt u de huid beschermen tegen de uv-straling van de zon met een zonebeschermingsproduct met factor 30 of 50.

Het persoonlijk consult

Hoe kunnen we uw oneffenheden behandelen? U bent van harte welkom voor een eerste consult met onze specialist. In een informatief gesprek hoort u hoe de behandeling er voor u uit gaat zien. Dit persoonlijk consult bieden wij u vrijblijvend aan. Gebruik het formulier rechtsboven om een persoonlijk consult aan te vragen bij Kliniek Veldhoven. Bekijk het prijsoverzicht voor het verwijderen van oneffenheden.

 

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Specialist lid van NVH/ANBOS
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht

ZKN

Uw specialist

  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Hoge clienttevredenheid

Gerelateerde behandelingen

Gezichtsbehandeling
Huidverzorging Gezichtsbehandeling
Jessner peeling
Huidverzorging Jessner Peeling
TCA peeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Chemische peeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Huidverbetering
Huidverbetering Kliniek Veldhoven
Fruitzuurpeeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Gezichtspeeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Huidtherapie
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Laserbehandeling
Laserepilatie Kliniek Veldhoven