Kliniek Veldhoven - plastische chirurgie

Facelift zonder operatie

Het is algemeen bekend dat ook ons gezicht verouderd. De huidelasticiteit loopt terug, terwijl de spieren onder de huid zich ontspannen. We krijgen rimpels en plooien en zien er toch echt een stukje ouder uit dan enkele jaren geleden. Zonlicht, slechte eetgewoontes en roken versnellen dat proces. De een vindt rimpels karakteristiek en zou niet zonder willen, de ander is er niet blij mee en vindt dat de rimpels teveel aanwezig zijn. Heeft u wel eens nagedacht over een facelift, maar ziet u op tegen de operatie? Dan heeft Kliniek Veldhoven een mooi alternatief voor u, namelijk de facelift zonder operatie, de liquid facelift!

De behandeling

Kliniek Veldhoven realiseert een facelift zonder operatie. De behandeling wordt ook wel filler facelift of liquid facelift genoemd. Bij deze facelift wordt gebruikgemaakt van de zogenaamde fillers. Via een hele precieze injectie techniek brengen wij het volume in uw gelaat weer terug. De fillers worden geïnjecteerd in de huid. De behandeling duurt ongeveer een halfuur. Wij maken gebruik van tijdelijke fillers, deze zijn veiliger en worden door het lichaam langzaam afgebroken. Juvéderm® is zo’n afbreekbare filler met de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Deze filler zorgt voor meer volume in uw gezicht en verzacht de lijntjes van veroudering. Diepe wallen kunnen zo bijvoorbeeld op een vrij eenvoudige manier weggewerkt worden, wangen worden weer vol en krijgen een gladder oppervlak en de marionetlijnen tussen de mondhoeken en de kaak kunnen vrijwel volledig opgevuld worden. Een facelift zonder operatie wordt bij Kliniek Veldhoven uitgevoerd door een BIG geregistreerde cosmetisch arts KNMG die aangesloten is bij de NVCG.

Lees ook: waar let ik op bij de keuze voor een cosmetisch arts?

Na de behandeling

Bij deze methode is het resultaat van de facelift snel zichtbaar, namelijk direct na de behandeling. Hoewel u eerst nog wat kleine prikplekjes zult blijven zien, verdwijnen deze zeer snel, doorgaans al binnen een paar dagen. Doordat wij gebruikmaken van de veilige methode met tijdelijke fillers is het resultaat ongeveer 18 maanden zichtbaar.

Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven beschikt over het ZKN-keurmerk, wat inhoudt dat er regelmatig onafhankelijke professionals bij ons langskomen om te controleren of wij nog steeds voldoen aan alle actuele kwaliteitseisen. Op die manier bent u verzekerd van zorg op niveau. Jaarlijks voeren wij ruim 5000 behandelingen uit. Mocht u meer willen weten over een facelift zonder operatie of over een andere behandeling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen, maar u kunt ook altijd een afspraak maken voor een persoonlijk consult. U bent na het consult niet verplicht om tot behandeling over te gaan. Het is vooral bedoeld voor u, want bij dit consult kunt u niet alleen uw vragen stellen, maar kunnen wij u ook meer vertellen over uw persoonlijke situatie, waardoor u zich een goed beeld kunt vormen over de behandeling. Kliniek Veldhoven helpt u graag. Voor een prijsoverzicht zie injectables prijzen.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantbeoordeling 9.4
 • BIG geregistreerde cosmetisch artsen KNMG
 • Drs. T. S. Decates geeft les aan cosmetisch artsen in opleiding
 • Hoge clienttevredenheid
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Hoge kwaliteit van zorg
 • Laagdrempelig en toegankelijk

 

 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Behandeling volgens richtlijnen van het NVCG
 • Enkel gebruik van tijdelijke fillers
 •  ontvangt paspoort voor injectable registratie

Uw cosmetisch arts KNMG

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen

Gerelateerde behandeling

Onderkin verwijderen zonder operatie
Lippen opvullen injectables
Dubbele kin
Dubbele kin verwijderen Kliniek Veldhoven
Lipvergroting
Lippen opvullen injectables
Dikke lippen
Lippen opvullen injectables
Overmatig transpireren
Lippen opvullen injectables
Hyperhidrosis
Overmatig zweten injectables
Hyaluronzuur
Injectables Kliniek Veldhoven
Hoe veilig zijn injectables?
Injectables Kliniek Veldhoven
Lippen opvullen
Injectables Kliniek Veldhoven
Rimpels verwijderen
Injectables Kliniek Veldhoven
Lipofilling
Injectables Kliniek Veldhoven
Overmatig zweten
Injectables Overmatig Zweten