Injectables - Kliniek Veldhoven

Hoe veilig zijn injectables?

Met de toenemende behoefte aan plastisch chirurgische en dermatologische behandelingen onder mannen en vrouwen, groeit ook het aantal aanbieders die gezichtsbehandelingen aanbieden met fillers en spierontspanners. Het aantal vragen over de veiligheid van injectables neemt evenredig toe. Kliniek Veldhoven onderscheidt zich op het gebied van deskundigheid, kwaliteit en veiligheid. Deze gespecialiseerde privékliniek beschikt over het ZKN-keurmerk, werkt alleen met ervaren BIG-geregistreerde artsen en gebruikt louter hoge kwaliteit spierontspanners (afb b) en fillers (afb j) in de behandeling tegen rimpels, plooien en overmatig zweten.

Lees ook: waar let ik op bij de keuze voor een cosmetisch arts?

Rimpels verwijderen met injectables van hoge kwaliteit

Zowel vrouwen als mannen willen er graag goed en verzorgd uit blijven zien. Rimpels en plooien in het gezicht kunnen door het volumeverlies tot een andere gezichtscontour leiden. Met goede kwaliteit afb b en afb j is hier wat aan te doen. De ene afb b is de andere niet. Kliniek Veldhoven maakt alleen gebruik van een geregistreerd A-merk afb b en is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste injectables kliniek van Nederland voor de rimpelbehandeling met injectables.

Het komt elders voor dat er afb b-behandelingen tegen een lage prijs worden aangeboden, maar dit betekent in de praktijk meestal dat gebruik wordt gemaakt van verdunde afb b of een B-merk die veel minder goed en lang werkt. Met de gebruikte afb b bij Kliniek Veldhoven kunt u niet alleen effectief en veilig rimpels verwijderen, maar ook overmatig zweten tegengaan.

Spierontspanners en fillers toegediend door ervaren specialisten

Kliniek Veldhoven gebruikt alleen afbreekbare producten van erkende producenten. Zo worden enkel tijdelijke fillers toegepast die door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgebroken. De deskundige medisch specialisten in Kliniek Veldhoven werken uitsluitend met afb j, een filler met de lichaamseigen stof hyaluronzuur die tekenen van huidveroudering verzacht en weer volume in uw gezicht aanbrengt.

De gecertificeerde specialisten van Kliniek Veldhoven zijn lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), een vereniging die de kwaliteit van cosmetische behandelingen waarborgt. Zij zijn u graag van dienst bij al uw vragen over rimpels verwijderen met afb b en afb j en over de veiligheid, werking en resultaten van deze injectables. Voor een consult, behandeling met veilige injectables in een hygiënische behandelruimte en nazorg bent u bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres. Voor een prijsoverzicht zie injectables prijzen.

Waarom kiest u voor Kliniek Veldhoven?

 • Kliniek Veldhoven is voorzien van het ZKN keurmerk en staat garant voor een hoge kwaliteit van medische zorg, korte wachttijden en een efficiënte en persoonlijke medische behandeling;
 • Consult, behandeling en controle door BIG geregistreerde arts KNMG (aangesloten bij NVCG);
 • Kliniek Veldhoven werkt met geregistreerd A-merk afb b en werkt volgens de richtlijnen van het NVCG;
 • Kliniek Veldhoven werkt NIET met verdunde, goedkopere en andere varianten afb bo A die geen garanties geven voor veiligheid en de effectiviteit;
 • Kliniek Veldhoven maakt enkel gebruik van tijdelijke fillers;
 • U ontvangt een paspoort, zodat u precies weet welke injectable er is gebruikt;
 • Cosmetisch arts KNMG drs. T. S. Decates, werkzaam in Kliniek Veldhoven, geeft les aan cosmetisch artsen in opleiding, is secretaris van de wetenschappelijke commissie en geeft regelmatig nationaal en internationaal lezingen op congressen.

 

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Plastisch chirurg gespecialiseerd in oorchirurgie
 • Hoge kwaliteit van zorg
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Maak een afspraak voor een consult

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen

Gerelateerde behandelingen

Ooglidcorrectie

Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Sed posuere consectetur est at lobortis. Donec sed odio dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

Ooglidcorrectie - Kliniek Veldhoven
Liquid Facelift