Injectables Kliniek Veldhoven

Hyperhidrosis

Zweten is een natuurlijke manier om het lichaam koel te houden bij zomerse temperaturen of tijdens lichamelijke activiteiten. Ongeveer 1% van de mensen zweet echter ook als hiervoor geen fysieke noodzaak is. We spreken dan van overmatig zweten of hyperhidrosis. In de meeste gevallen gaat het hierbij om overmatig zweten onder de oksels, de voeten, in de handpalmen of in het gezicht en op het hoofd. Hyperhidrosis kan voor veel ongemak zorgen dat vaak verder gaat dan natte plekken onder uw oksels of een onfrisse geur in uw schoenen. Overmatig zweten kan tot veel onzekerheid leiden en u zelfs weerhouden om sociale activiteiten te ondernemen. U schaamt zich bijvoorbeeld voor uw zweetplekken en bent bang dat mensen u onfris vinden ruiken. Er is echter geen reden om u zich te laten beperken door hyperhidrosis. Kliniek Veldhoven heeft een effectieve behandeling tegen overmatig zweten. Eén behandeling met Knipselb zorgt ervoor dat u 3-6 maanden significant minder zweet zodat u weer vol zelfvertrouwen over straat kunt!

Lees ook: waar let ik op bij de keuze voor een cosmetisch arts?

Hoe werkt Knipselc tegen hyperhidrosis?

Bij Knipselb denkt u waarschijnlijk aan het verjongende effect op het gezicht en dat is geheel terecht. Mensen die van hun rimpels af willen kunnen hun gezicht met Knipselb laten behandelen. Het spierverslappende effect zorgt er namelijk voor dat de huid zich ontspant waardoor de rimpels minder zichtbaar worden. Het spierverslappende effect van Knipselb komt echter ook van pas bij andere problemen zoals migraine en hyperhidrosis. Als u bijvoorbeeld overmatig zweet onder uw oksels, dan wordt de Knipselb met een minuscule naald onder de huid gespoten. De Knipselb zorgt er vervolgens voor dat er geen zenuwprikkels meer worden gestuurd naar de zweetklieren. Hierdoor wordt de uitstoot van transpiratievocht drastisch verlaagd. Het effect van een behandeling met Knipselb is na twee weken al merkbaar en houdt 3-6 maanden aan. De behandeling werkt in principe voor alle delen van het lichaam waar u last heeft van overmatige transpiratie.

Veilige en effectieve poliklinische behandeling

Bij Kliniek Veldhoven kunt u rekenen op een veilige en effectieve poliklinische behandeling die uitgevoerd wordt door ervaren en deskundige artsen. Onze kliniek is in het bezit van het ZKN Keurmerk en de behandeld arts is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Daarnaast werken wij uitsluitend met Knipselb van de hoogste kwaliteit die grondig wetenschappelijk is getest. De Knipselb wordt door het lichaam zelf afgebroken en de behandeling kan zonder problemen herhaald worden. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en is nagenoeg pijnloos. U kunt direct na de ingreep weer naar huis. Voordat u zich laat behandelen tegen hyperhidrosis nodigen wij u uit voor een consult zodat wij u zo volledig mogelijk kunnen informeren en u precies weet wat u kunt verwachten. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om het behandelde gebied in de eerste week rust te geven en niet bloot te stellen aan zonlicht.

Heeft u last van overmatig zweten onder uw oksels of op een andere plek op uw lichaam? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de behandeling van hyperhidrosis. Voor een prijsoverzicht zie injectables prijzen.

Uw cosmetisch arts KNMG

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen

Gerelateerde behandelingen

Onderkin liposuctie
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Dubbele kin
Dubbele kin verwijderen Kliniek Veldhoven
Lippen opvullen
Injectables Kliniek Veldhoven
Fillers met eigen vet
Injectables Kliniek Veldhoven
Hyaluronzuur
Injectables Kliniek Veldhoven
Rimpels verwijderen
Injectables Kliniek Veldhoven
Injectables
Lippen opvullen injectables
Overmatig zweten
Injectables Overmatig Zweten