Injectables Kliniek Veldhoven

Fillers met eigen vet

Iedereen krijgt in meer of mindere mate te maken met tekenen van veroudering. Rimpels of volumeverlies geven een ouder of vermoeid ogend gezicht. Wanneer antirimpelcrème niet meer helpt, zijn er tegenwoordig gelukkig veel mogelijkheden om op relatief eenvoudige wijze de natuurlijke uitstraling van uw gezicht weer op een wenselijk niveau te brengen. Door middel van fillers met eigen vet, ook wel lipofilling genoemd, kunt u een evenwichtige uitstraling van uw gezicht bereiken.

 

Lipofilling zones – gezicht

Lipofilling is zeer geschikt voor onder meer het opvullen en corrigeren van diepe neus- en lippenplooien, overhangende wenkbrauwen, een ingevallen gezicht na het afvallen, diepe marionetlijnen en deukjes in het gezicht. Door de contouren in uw gezicht te accentueren, volume aan te brengen en fijne lijntjes te vullen, worden de rimpels in uw gezicht zachter. Tekenen van veroudering worden door injectables met eigen vet gecorrigeerd waardoor frisse jonge gezichtscontouren ontstaan die zorgen voor een uitgeruste uitstraling en een representatief voorkomen.

De plastisch chirurg zal bij de gezichtsbehandeling uw gezicht opvullen met eigen vet, waardoor diepe rimpels verzachten, het volumetekort wordt aangevuld of ongelijkheden worden gecorrigeerd. Wanneer dit met lichaamseigen vet wordt gedaan, is het resultaat blijvend. Zonder diepe plooien of een ingevallen gezicht, kunt u er weer fris en uitgerust uitzien. Als uw huid ouder en slapper wordt, veroorzaakt dit vaak diepe rimpels doordat het botvolume en het onderhuidse vet in uw gezicht minder worden. Uw diepe rimpels opvullen met eigen vet is een methode om de huid vlakker te krijgen en een frissere uitstraling te bewerkstelligen.

Rimpels verwijderen en gezichtscontouren corrigeren

De plastisch chirurgen van Kliniek Veldhoven kunnen u, tijdens een consult zonder verdere verplichtingen, uitstekend adviseren over een behandeling met fillers met eigen vet welke is toegespitst op uw persoonlijke situatie en behoeften.
Een succesvolle behandeling begint bij een goede plastisch chirurg. Wat dat betreft bent u bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres. Onze plastisch chirurgen zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC gecertificeerd). Dit geeft u maximale zekerheid dat u behandeld wordt door een goed opgeleide plastisch chirurg met verstand van zaken. U kunt bij onze kliniek altijd vertrouwen op een eerlijk goed onderbouwd advies, een professionele persoonlijke begeleiding en behandeling. Als diepe rimpels opvullen met eigen vet voor u een goede oplossing is, kunt u rekenen op een duidelijk en gedegen behandelplan zodat u exact weet wat u te wachten staat.

Uw gezicht opvullen met eigen vet is een snelle, veilige, makkelijke en natuurlijke manier om diepe neus- en lippenplooien, diepe marionetlijnen, overhangende wenkbrauwen, een ingevallen gezicht na het afvallen én deukjes in het gezicht aan te pakken. Omdat er bij deze behandeling geen lichaamsvreemd materiaal toegepast wordt, is de kans op complicaties minimaal. Zo ondervindt u met lipofilling in de meeste gevallen slechts een geringe belasting en bent u na de ingreep snel genezen.

Gezicht opvullen met eigen vet

Bij Kliniek Veldhoven werken de beste plastisch chirurgen uit het vakgebied, met de nieuwste geavanceerde technieken om tot een veilig en optimaal resultaat te komen. Ons uitgangspunt is om, op verantwoorde wijze, zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw specifieke wensen en eisen ten aanzien van het eindresultaat van uw gezichtscorrecties door injectables met lichaamseigen vet.

De complete behandeling met fillers met eigen vet bestaat uit twee verschillende fasen. Op de eerste plaats wordt er door de plastisch chirurg van Kliniek Veldhoven liposuctie toegepast. Daarbij worden kleine incisies gemaakt waardoor onderhuids vet met een canule wordt weggezogen uit bijvoorbeeld de heupen, de buikstreek, de onderrug of de benen.

Vervolgens vindt de vettransplantatie plaats waarbij het verwijderde vet gebruikt wordt om, onder plaatselijke verdoving, uw rimpels en andere oneffenheden in uw gezicht op te vullen of te corrigeren en zodoende een wenselijk volume te creëren. Het verplaatste vetweefsel geeft een blijvend resultaat. De geringe littekens van de kleine wondjes die bij de ingreep ontstaan, worden door de plastisch chirurg keurig weggewerkt.

Fillers met eigen vet bij Kliniek Veldhoven

Vrijwel zonder uitzondering vindt de behandeling met fillers met eigen vet als dagbehandeling plaats. Hierna kunt u gewoon naar huis. Vanzelfsprekend vinden er bij Kliniek Veldhoven zorgvuldige nacontroles plaats waarbij wij de vorderingen van uw herstel op de voet volgen.

Kliniek Veldhoven is uw betrouwbare partner voor een succesvolle gezichtscorrectie en andere verbeteringen aan de vorm of staat van uw lichaam. De professionaliteit van onze plastisch chirurgen garandeert u het best mogelijke resultaat na een lipofilling behandeling. Natuurlijk mag u daarbij van tevoren rekenen op een heldere uitleg zodat u weet wat u voor, tijdens en na de behandeling te wachten staat.

Voor al uw vragen over fillers met eigen vet of voor het maken van een afspraak voor een consult, kunt u ons via info@kliniekveldhoven.nl benaderen of bel 040 295 42 43. Ook is het mogelijk om een consult af te spreken door het daarvoor bestemde formulier op de website in te vullen.

Kliniek Veldhoven is een betrouwbaar adres waar uw klachten en wensen op persoonlijke en betrokken wijze serieus genomen worden. Wij ontvangen u graag in onze kliniek en kijken ernaar uit om, samen met u, te werken aan een goede oplossing voor uw probleem! Voor een prijsoverzicht zie Lipofilling prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Plastisch chirurg is gespecialiseerd in lipofilling
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Weinig belastende lipofilling behandeling door lichaamseigen vet
  • Verplaatste vetweefsel geeft een levenslang resultaat

Uw plastisch chirurg

Gerelateerde behandelingen

Injectables
Lippen opvullen injectables
Hoe veilig zijn injectables?
Injectables Kliniek Veldhoven
Hyaluronzuur
Injectables Kliniek Veldhoven
Lipofilling
Injectables Kliniek Veldhoven
Lippen opvullen
Injectables Kliniek Veldhoven
Liquid Facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Overmatig zweten
Injectables Overmatig Zweten