Lipvergroting

Volle lippen kunnen een gezicht een open, jeugdige uitstraling geven. Lippen trekken tijdens een gesprek de aandacht van uw gesprekspartner en drukken uw emoties uit. Toch zijn er veel mensen ontevreden over hun eigen lippen. Ze kunnen te dun zijn, waardoor een gezicht minder expressief is. Door een lipvergroting maken we uw lippen op een natuurlijke manier voller, accentueren wij bepaalde onderdelen van uw lippen en kunnen we rimpels die de vorm van uw lippen beïnvloeden, wegnemen. Is dit iets wat u in overweging neemt? Dan is de volgende informatie wellicht voor u van belang.

Lipvergroting

Voor een lipvergroting gebruiken wij zogenaamde injectables. Met deze term bedoelen we alle stoffen die met een injectienaald worden ingebracht in de huid. Denkt u bijvoorbeeld aan een Knipselb-behandeling bij het tegengaan van rimpels. Of het inbrengen van fillers, om plaatselijk meer volume en zachtere vormen te krijgen, zoals bij wangen of jukbeenderen. Een behandeling met injectables, en dan voornamelijk met fillers, kan zorgen voor lipvergroting of juist die plekken bij uw lippen op een natuurlijke manier mooier en voller worden.

Lees ook: waar let ik op bij de keuze voor een cosmetisch arts?

Natuurlijke volle lippen bij Kliniek Veldhoven

Het aanbrengen van fillers in onder- of bovenlip geeft uw lippen meer volume en laat ze voller ogen. Een behandeling met fillers valt met name te overwegen als uw lippen niet symmetrisch zijn. Als u last heeft van zogenaamde rokerslijntjes op uw bovenlip, kan een behandeling met fillers u tevens een uitkomst bieden. Het accentueren van uw lipranden kan daarnaast een goede optie zijn om uw lippen de gewenste vorm te geven. Fillers worden druppelgewijs ingebracht, samen met lidocaïne, dat zorgt voor plaatselijke verdoving. Ook het gebied rondom uw lippen kan baat hebben bij een behandeling met fillers. Denkt u aan de lachrimpels tussen neus en lippen, of aan de zogenaamde marionetlijnen die van uw mondhoeken tot de kaaklijn lopen. Een behandeling met fillers zorgt ervoor dat uw mondhoeken minder zullen gaan hangen. Uw lippen krijgen hierdoor een natuurlijke en jongere uitstraling. Kliniek Veldhoven maakt gebruik van afb j voor lipvergroting. afb j is een biologisch afbreekbare filler en bevat hyaluronzuur, een stof die zich van nature in uw lichaam bevindt.

Behandeling met injectables

Wilt u dat een behandeling met injectables, of u nou kiest voor afb b of een filler als afb j, veilig en volgens hedendaagse protocollen wordt uitgevoerd? Wilt u dat voor uw behandeling alleen gewerkt wordt met specialisten en producten van A-kwaliteit? Dan is Kliniek Veldhoven het overwegen waard. Onze cosmetisch arts KNMG is BIG-geregistreerd en werkt volgens het protocol van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Wij gebruiken uitsluitend injectables van A-merken. Bij Kliniek Veldhoven krijgt u een medisch paspoort mee waarin duidelijk vermeld staat welke injectable u toegediend heeft gekregen.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling aan uw lippen? Zoekt u een kliniek waarin gewerkt wordt met een cosmetisch arts KNMG met ruime ervaring, en wilt u goede persoonlijke begeleiding en nazorg? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Voor een prijsoverzicht zie injectables prijzen.