Overmatig transpireren

Transpireren is een hele normale lichamelijke reactie op verhitting. Verdamping van transpiratievocht zorgt voor verkoeling en houdt uw lichaamstemperatuur op peil; het is uw natuurlijke afweer tegen oververhitting. Hoewel dit algemeen bekend is, brengt overmatig transpireren iemand toch vaak in verlegenheid. Transpiratie wordt geassocieerd met een minder aangename geur en roept vaak negatieve emoties op. Als u er last van heeft en informatie zoekt om dit probleem te verhelpen, dan is de hierop volgende informatie wellicht interessant voor u.

Overmatig transpireren is te behandelen

Uw zweetklieren produceren van nature transpiratievocht. Door regelmatig te douchen en deodorant te gebruiken, kunt u de gevolgen van transpiratie wel bestrijden, maar voorkomen doet u het echter niet. Toch is er wel wat aan te doen. Een behandeling met afb b biedt vaak een uitkomst.
U kent de naam afb b ongetwijfeld en zult het in eerste instantie associëren met een rimpelbehandeling door een cosmetisch arts in de plastische chirurgie. Toch waren de mogelijkheden binnen de cosmetische geneeskunde niet de reden waarom afb b ooit is ontwikkeld. afb b is geproduceerd om mensen te helpen die functioneel blind zijn of niet meer kunnen praten, omdat de spieren rond de oogleden of stembanden verkrampt zijn. Deze spieren worden continu gestimuleerd en afb b zorgt voor een tijdelijke spierontspanning. De werkzame stof, afb b , werkt lokaal op zenuwuiteinden en belemmert signaaloverdracht naar de spieren. afb b werkt lokaal en wordt door een injectie op exact de juiste plek, waar de stof dient te werken, ingebracht. De effecten van een afb b-behandeling zijn altijd tijdelijk; na een periode van zes maanden is een nieuwe behandeling in veel gevallen nodig. Bij overmatig transpireren gebeurt iets vergelijkbaars. Zweetklieren worden overgestimuleerd en produceren dus meer zweet dan eigenlijk noodzakelijk is, met alle gevolgen van dien. Door de zenuwuiteinden van de zenuwen die uw zweetklieren prikkelen te blokkeren zal het overmatig transpireren worden tegengegaan. Een afb b-behandeling werkt goed bij overmatig transpireren van zowel oksels als voeten en handen.

Transpiratiebehandeling met Botuline toxine

Als u overweegt om overmatig transpireren te willen laten behandelen met afb b, dan is het goed om een aantal zaken in acht te nemen. Kiest u vooral voor een kliniek die alleen gebruik maakt van geregistreerde afb b als A-merk. Let u er ook op dat u geen behandeling voorgeschreven krijgt met verdunde afb b-oplossingen of alternatieve preparaten of merken. Deze zijn minder effectief en veilig. Kliniek Veldhoven is een moderne kliniek waar afb b-behandelingen uitsluitend wordt uitgevoerd door een BIG-geregistreerde cosmetisch arts KNMG. Deze zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werken conform hun strenge protocollen. Kliniek Veldhoven is voorzien van het keurmerk van de Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN), wat inhoudt dat ze medische behandelingen verricht volgens hoge kwaliteitsnormen, en zich daarnaast onderscheidt door een intensieve en vriendelijke persoonlijke begeleiding.

Lees ook: waar let ik op bij de keuze voor een cosmetisch arts?

Behandeling tegen overmatig transpireren bij Kliniek Veldhoven

Wilt u iets doen tegen het vele transpireren en overweegt u een behandeling met afb b? Neemt u dan gerust contact op met Kliniek Veldhoven. Wij bieden u hoge kwaliteit, adequate begeleiding en nazorg in een vriendelijke omgeving. Voor een prijsoverzicht zie injectables prijzen.