Overmatig zweten tegen gaan Kliniek Veldhoven

Overmatig zweten

Zweten is een normale, natuurlijke reactie om uw lichaam bij warmte of inspanning koel te houden. Door te transpireren, ontdoet uw lichaam zich van overtollige warmte. Circa 1 op de 100 mensen heeft echter last van overmatig zweten, dat zich vaak onder de oksels openbaart. Dat wordt niet alleen als vervelend en onfris ervaren, maar werpt ook een drempel op bij het aangaan van sociale contacten. Overmatig transpireren wordt ook wel hyperhidrosis genoemd. De medisch specialisten van Kliniek Veldhoven kunnen u van dit probleem afhelpen. Met een plaatselijke behandeling met een spierverslapper wordt de zweetproductie voor enige tijd stilgelegd.

Overmatig zweten verhelpen met een spierontspanner

Overmatig zweten kan over het hele lichaam optreden, maar beperkt zich meestal tot uw gezicht, voetzolen, handpalmen en oksels. Het uit zich in zweetdruppels op uw voorhoofd, zweethanden, -voeten en er verschijnen vochtplekken op uw shirt vanwege het overmatig transpireren onder uw oksels. Gelukkig is hyperhidrosis goed te behandelen met een spierontspanner, een natuurlijk eiwit dat ervoor zorgt dat de zweetklier voor een bepaalde tijd geen zweet meer produceert. Deze prikkel wordt geneutraliseerd. Het overmatig transpireren wordt daarmee een halt toegeroepen.

spierverslapper

Langdurig effect met mogelijkheid vervolgbehandeling

De behandeling tegen hyperhidrosis omvat het met een dunne naald inspuiten van de spierverslapper in het deel van het lichaam waar het overmatig zweten optreedt. Dus als u last heeft van overmatig zweten van de oksels, wordt de vloeistof onder de oksels geïnjecteerd. Voordeel is dat de behandeling geen invloed heeft op uw overige lichaamsfuncties. U voelt al na enkele dagen een duidelijk verschil, maar de werking van de spierontspanner bereikt na 2 weken een hoogtepunt. Het hevig zweten is dan verleden tijd. Het effect van de behandeling met een spierontspanner houdt gemiddeld ongeveer 3-6 maanden aan. Dan is het ingespoten eiwit helemaal door uw lichaam afgebroken. Mocht het probleem terugkeren, kunt u altijd kiezen voor een vervolgbehandeling.

Een behandeling tegen hyperhidrosis is veilig en geeft normaliter geen complicaties. Meestal is er niet eens een verdoving nodig voor de behandeling. De specialisten van Kliniek Veldhoven zijn gespecialiseerd in het behandelen van overmatig transpireren. Wij helpen u graag om dit probleem onder controle te krijgen. Bel ons gerust op voor meer informatie (040 – 295 42 43) of maak meteen een afspraak voor een consult met een van onze specialisten. U kunt in een persoonlijk onderhoud uw wensen aangeven. U krijgt van de cosmetisch arts KNMG informatie over de behandeling en het te verwachten resultaat. Voor een prijsoverzicht zie injectables prijzen.

Uw cosmetisch arts KNMG

  • Hoge clienttevredenheid
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Hoge kwaliteit van zorg
  • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Injectables
Lippen opvullen injectables
Fillers met eigen vet
Injectables Kliniek Veldhoven
Hyaluronzuur
Injectables Kliniek Veldhoven
Hyperhidrosis
Overmatig zweten injectables
Lipofilling
Injectables Kliniek Veldhoven
Lippen opvullen
Injectables Kliniek Veldhoven
Liquid Facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
Mini facelift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven
MACS lift
Gezichtscorrectie Kliniek Veldhoven