Injectables - Kliniek Veldhoven

Profhilo

Merkt u dat uw huid slapper, minder stevig en droger wordt door ouderdom of hormonale veranderingen? Invloeden zoals roken, zonschade en luchtvervuiling kunnen ook bijdragen aan deze verslapping. Als u op zoek bent naar een niet-chirurgische oplossing, kan een Profhilo behandeling bij onze gekwalificeerde specialisten uitkomst bieden. Profhilo is een unieke injectable met een hoge concentratie hyaluronzuur, bekend om zijn effectiviteit bij het verstevigen van de huid. Deze populaire behandeling zorgt ervoor dat uw huid weer steviger en elastischer wordt zonder volume toe te voegen, maar door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een natuurlijke anti-aging behandeling met injecties van puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Het is geen filler, maar verbetert de stevigheid, hydratatie en egaalheid van de huid door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine, zonder volume toe te voegen.

Wat is er zo natuurlijk aan Profhilo?

Vanaf het 30e levensjaar neemt de natuurlijke productie van hyaluronzuur af wat leidt tot huidveroudering en zichtbare tekenen zoals fijne lijntjes en verslapping. Profhilo compenseert dit tekort, stimuleert de aanmaak van verschillende typen collageen en elastine, en ondersteunt zelfs vetweefsel. Dit herstellende proces noemen we bioremodeling: het hydrateert, verstevigt en verjongt de huid zonder volume toe te voegen.

Voor wie is Profhilo geschikt?

Profhilo is geschikt voor vrijwel iedereen vanaf 30 jaar die huidveroudering of – verslapping op natuurlijke wijze wilt tegengaan en preventief de huid een boost wilt geven.

Hoe vaak mag u een Profhilo behandeling laten doen?

Doorgaans zijn twee behandelingen voldoende: een initiële behandeling gevolgd door een herhaling na een maand. Om de resultaten te behouden, is een herhaling na 4 tot 6 maanden aanbevolen, afhankelijk van de huidkwaliteit.

Hoe lang houdt het effect aan?

Het effect van Profhilo houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Voor het behouden van dit effect adviseren we jaarlijks 1 à 2 behandelingen.

Welke gebieden kunnen behandeld worden met Profhilo?

Huidversteviging is mogelijk voor:

• Gezicht
• Hals
• Decolleté
• Handen
• Bovenarmen

Wat kunt u verwachten qua resultaat?

Het resultaat van Profhilo verschilt per persoon. Iedereen is anders en elke behandeling zal op maat worden samengesteld. De behandeling maakt de huid subtiel steviger, gehydrateerder en egaler. De collageen- en elastine-aanmaak worden verbeterd. De huid zal hierdoor langzaam herstellen en haar veerkracht terugkrijgen. Na een paar dagen zorgt het voor een zichtbare glow en na 6 tot 8 weken voor een voelbaar zachtere en meer gehydrateerde huid.

Wat zijn de risico’s en complicaties van Profhilo?

Bijwerkingen zijn over het algemeen mild en omvatten op de injectieplaats milde zwelling, zoals een muggenbult roodheid of soms blauwe plekjes. Deze symptomen verdwijnen doorgaans snel en worden vaak veroorzaakt door de injecties zelf, niet door het product.

Hoe ziet een Profhilo behandeling eruit?

De behandeling bestaat uit kleine injecties op vijf strategische plaatsen voor een optimale spreiding: op de jukbeenderen, bij het oor, de kaaklijn, mondhoek en in de buurt van de neusvleugel (zie onderstaande afbeelding). Uw huid wordt door de hyaluronzuur van binnenuit gevoed. U voelt een klein prikje in de huid en daarna wat branderig gevoel, dit duurt maar even. U bent klaar voordat u het weet!

Profhilo Behandeling Prikplekken

Nazorg en herstel

Na een behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Er zullen op de plekken waar Profhilo is geïnjecteerd misschien enkele rode of blauwe plekjes ontstaan of de huid is plaatselijk iets gezwollen. Dit is meestal binnen een dag verdwenen. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen om de prikgaatjes niet te infecteren. Daarnaast adviseren we de eerste zes uur na de behandeling geen make-up te dragen om het risico op infecties te verkleinen.

Het wordt afgeraden om in de eerste 24 uur na de behandeling gebruik te maken van de zonnebank, sauna of stoombad.

Sporten kan alweer een dag na een Profhilo behandeling.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • BIG geregistreerde cosmetisch artsen KNMG
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Geen verdunde, goedkopere en andere varianten van spierontspanners
  • Behandeling volgens richtlijnen van het NVCG
  • Drs. T. S. Decates geeft les aan cosmetisch artsen in opleiding
  • Enkel gebruik van tijdelijke fillers
  • U ontvangt paspoort voor injectable registratie

Uw cosmetisch arts

Hoelang blijft Profhilo zichtbaar?

Er wordt geadviseerd om twee behandelingen van Profhilo® te laten doen voor het beste resultaat. Afhankelijk van uw huidconditie zal het effect zo’n 6-12 maanden aanhouden.

Wat doet Profhilo met uw gezicht?

Profhilo verandert niet de vorm van uw gezicht maar vermindert fijne lijntjes en rimpels. Uw huid wordt steviger en meer elastisch. De algehele huidkwaliteit verbetert en uw huid zal weer stralen en heeft een jeugdige uitstraling.

Doet een Profhilo behandeling pijn?

De injecties met Profhilo® worden over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, al kunnen de prikjes eventueel ongemakkelijk zijn.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof in de huidcellen die een belangrijke rol speelt bij de wondgenezing, hydratatie en de soepelheid van de huid. De huid blijft gehydrateerd doordat het vocht trekt vanuit de onderhuid en de lucht. Naarmate we ouder worden neemt de hyaluronzuur af en verliest de huid haar veerkracht en volheid. Door middel van een tijdelijke filler met hyaluronzuur kunnen rimpels of gebieden met volumeverlies worden opgevuld. Daarnaast stimuleert het de collageen cellen voor een stevigere en elastische huid.

Hoe ver verspreidt Profhilo zich?

Profhilo is geformuleerd om zich ongeveer 2 cm rond elke injectieplaats te verspreiden. De toediening gebeurt zeer oppervlakkig met vijf strategische injectiepunten aan elke kant van het gezicht, waarbij de natuurlijke vorm van het gezicht behouden blijft.

Hoe ziet u eruit na een Profhilo behandeling?

Na de behandeling kunnen de injectieplekken opgezwollen lijken. Dit zal een beetje vergelijkbaar zijn met muggenbulten. Deze zwelling verdwijnt doorgaans binnen een dag. Mogelijk treedt er ook wat blauwe plekvorming op, dit verdwijnt vanzelf.

Is Profhilo geschikt voor in het voorhoofd?

Nee, Profhilo is niet geschikt voor in uw voorhoofd. Profhilo wordt gebruikt voor het gezicht, hals, decolleté, handen en bovenarmen.

Is Profhilo het waard om te laten doen?

Profhilo biedt een effectieve en snelle behandeling met minimale risico’s. Veel gebruikers ervaren een gezondere, vollere huid met een langdurige, stralende gloed.

Welke leeftijd is het beste voor Profhilo?

Profhilo wordt doorgaans gebruikt door mensen vanaf ongeveer 30 jaar tot ver in de volwassenheid. Het is echter belangrijk om te onthouden dat individuele behoeften en huidcondities variëren, dus het beste moment om te beginnen kan verschillen van persoon tot persoon. Meestal is dit bij de eerste tekenen van huidveroudering. Overleg met een van onze gekwalificeerde specialisten bij het bepalen of Profhilo geschikt is voor uw specifieke situatie en leeftijd.

Injectables
Lippen opvullen injectables
Hyaluronzuur
Injectables Kliniek Veldhoven