Behandeling met een tijdelijke spierontspanner nabij Venlo

Laten fronsrimpels u ouder lijken dan u daadwerkelijk bent? Heeft u last van de kraaienpootjes rond uw ogen of heeft u last van overmatig zweten? Dan is een behandeling met de tijdelijke spierontspanner nabij Venlo bij Kliniek Veldhoven de ideale oplossing. Een behandeling met de tijdelijke spierontspanner in de omgeving van Venlo vermindert de rimpelvorming en is ook een geschikte oplossing bij overmatig transpireren. Tandenknarsen, migraine en bepaalde vormen van spanningshoofdpijn kunnen eveneens met de tijdelijke spierontspanner behandeld worden. Bij Kliniek Veldhoven wordt elke behandeling met de tijdelijke spierontspanner uitgevoerd door een BIG-geregistreerde chirurg en er wordt te allen tijde gebruik gemaakt van de beste kwaliteit tijdelijke spierontspanner.

Werking tijdelijke spierontspanner behandeling regio Venlo

De tijdelijke spierontspanner zorgt ervoor dat de overdracht van prikkels van uw zenuwen naar de spieren geblokkeerd wordt. Met een ultradunne naald wordt de tijdelijke spierontspanner in de betreffende spieren geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat deze spieren tijdelijk een verminderde activiteit hebben. Deze injectable wordt op een natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. Dit betekent dat de effecten die met de tijdelijke spierontspanner bereikt worden van tijdelijke aard zijn. Gemiddeld blijven de resultaten 3 tot 6 maanden zichtbaar. Daarna zullen de spieren langzaamaan hun activiteit terugkrijgen en kan de rimpelvorming verder gaan. De bekendste toepassing van een behandeling met de tijdelijke spierontspanner is het verminderen van rimpels. Wat veel mensen niet weten is dat de tijdelijke spierontspanner voor veel meer behandelingen ingezet kan worden.

Migraine

Wanneer u hevige last heeft van migraine kan de tijdelijke spierontspanner de klachten verminderen. Tijdens een consult met Kliniek Veldhoven kunnen de mogelijkheden hiervoor besproken worden. Ook bepaalde vormen van spanningshoofdpijn kunnen behandeld worden met de tijdelijke spierontspanner. Tandenknarsen: Tandenknarsen is erg vervelend en dit kan ervoor zorgen dat uw tanden en kiezen beschadigen. Door de tijdelijke spierontspanner in de spieren te injecteren zal het tandenknarsen sterk verminderd worden. Overmatig zweten: Moet u meerdere keren per dag wisselen van shirt? Heeft u altijd last van natte handen of voeten? Overmatig zweten kan als erg vervelend worden ervaren, maar kan perfect met de tijdelijke spierontspanner worden behandeld. Het overmatig transpireren zal sterk worden gereduceerd en vaak volledig worden voorkomen.

Risico’s tijdelijke spierontspanner behandeling nabij Venlo

Een behandeling met de tijdelijke spierontspanner behoort tot de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland. Jaarlijks worden er enkele duizenden behandelingen toegepast. Over het algemeen ontstaan er geen complicaties bij een behandeling met de tijdelijke spierontspanner. Om de kans op complicaties te beperken is het belangrijk dat u zich laat behandelen door een ervaren arts in een daartoe ingerichte en hygiënische omgeving. In sommige gevallen kan er een allergische reactie optreden op de injectievloeistof. Daarnaast kan het voorkomen dat u op de injectieplaatsen tijdelijk last heeft van roodheid, lichte zwellingen en blauwe plekken. Van ernstige complicaties of bijwerkingen is na een behandeling met de tijdelijke spierontspanner geen sprake.

Kliniek Veldhoven

Heeft u last van overmatig zweten, rimpels of een ander probleem en kan een behandeling met de tijdelijke spierontspanner uitkomst bieden? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven. U kunt ons bellen voor meer informatie (040 – 295 42 43) of direct een afspraak maken voor een consult met één van onze specialisten. Tijdens dit persoonlijk gesprek kunt u al uw vragen stellen en uw wensen aangeven. U krijgt van de cosmetisch arts KNMG informatie over de behandeling en het te verwachten resultaat.

Bereikbaarheid