Behandeling met de tijdelijke spierontspanner in de regio Den Bosch

De term “tijdelijke spierontspanner” is algemeen bekend. Maar wat houdt dit precies in? Het werkzame bestanddeel van de tijdelijke spierontspanner is een neurotoxine. Dit middel is een natuurlijke tijdelijke spierontspanner. De tijdelijke spierontspanner is ideaal voor het behandelen van kraaienpootjes, de fronsrimpel tussen de wenkbrauwen en voorhoofdrimpels. Het zorgt ervoor dat de mimiek verzacht, waardoor de rimpels ongeveer drie tot zes maanden rust krijgen en vervagen. Maar naast het verminderen van rimpels is een behandeling met de tijdelijke spierontspanner nabij Den Bosch ook geschikt om bijvoorbeeld overmatig zweten tegen te gaan. Denkt u dat een behandeling met de tijdelijke spierontspanner in de buurt van Den Bosch een oplossing voor u kan zijn? Dan bent u bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres. Elke behandeling met de tijdelijke spierontspanner wordt bij ons uitgevoerd door een BIG-geregistreerde arts en wordt er enkel gebruik gemaakt van A-merk tijdelijke spierontspanner.

Overmatig zweten verminderen met de tijdelijke spierontspanner in regio Den Bosch

Zweten is een normale en natuurlijke reactie van het lichaam om oververhitting tegen te gaan bij warmte of inspanning. Door te zweten ontdoet uw lichaam zich van overtollige warmte. Ongeveer 1 op de 100 mensen hebben echter last van overmatig zweten. Vaak openbaart dit zich onder de oksels. Dit kan als vervelend en onfris ervaren worden, maar kan ook een drempel opwerpen bij het aangaan van sociale contacten. Met een behandeling met de tijdelijke spierontspanner in de buurt van Den Bosch kunt u dit oplossen. Met een plaatselijke behandeling van onze medische specialisten wordt de zweetproductie voor enige tijd stilgelegd.

Door met een dunne naald de tijdelijke spierontspanner in te spuiten op de plaats waar het overmatig zweten optreedt, kan dit tijdelijk verholpen worden. Dit betekent dat als u enkel last heeft van overmatig zweten onder de oksels, de vloeistof onder de oksels wordt geïnjecteerd. De ingreep is dermate klein dat het geen invloed heeft op uw overige lichaamsfuncties, meestal is er niet eens een verdoving nodig voor de behandeling. Na enkele dagen zult u al een duidelijk verschil merken en zal het overmatig zweten verminderen. Na ongeveer twee weken bereikt de tijdelijke spierontspanner een hoogtepunt, het overmatig zweten zal dan volledig verdwenen zijn. Het effect van de behandeling met de tijdelijke spierontspanner nabij Den Bosch houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan. Daarna wordt het ingespoten eiwit volledig afgebroken door het lichaam. Mocht het overmatig zweten terugkeren, kunt u altijd kiezen voor een vervolgbehandeling bij Kliniek Veldhoven.

Rimpels verminderen

Wanneer u last heeft van rimpels in uw gezicht kunt u dit als erg vervelend ervaren. Er zo lang mogelijk jong en fris uit blijven zien, dat willen we natuurlijk allemaal. Wanneer u graag iets aan uw rimpels wilt laten doen is een behandeling met de tijdelijke spierontspanner bij Kliniek Veldhoven een perfecte oplossing. Hierbij wordt de tijdelijke spierontspanner in de gezichtshuid geïnjecteerd en ontspannen de spieren in het gezicht. Dit zorgt ervoor dat de rimpels tijdelijk verminderen. Naast de tijdelijke spierontspanner kunt u ook kiezen voor fillers. Fillers zorgen ervoor dat het volume van de huid weer op peil wordt gebracht. Ook fillers zijn een tijdelijke oplossing tegen rimpels.

Wanneer u een permanentere oplossing tegen rimpels wilt, kunt u bij Kliniek Veldhoven ook terecht voor een facelift. Bij een facelift wordt de huid een stukje strakker getrokken wat ervoor zorgt dat de rimpels zullen verminderen.

Bereikbaarheid